banner392

Reyhan Karagöz Çetin 28 Eylül Cumartesi günü Geyve de "HAYATLA ARAMDA" adlı kitabını imzalayacak.

Geyve,nin gururu Nevzat Karagöz’ün yeğeni Şair, yazar ve Sayşad Derneği üyesi Reyhan Çetin Karagöz Geyve Samek Kültür Merkezinde yeni kitabı “Hayatla Aramızda” adlı anı-Hikaye ve şiir kitabı için imza gününde sanatseverlerle bir araya gelecek.

Reyhan Karagöz Çetin 28 Eylül Cumartesi günü Geyve de  "HAYATLA ARAMDA" adlı kitabını imzalayacak.

Yıllardır ilk defa Geyve de böyle bir etkinlik düzenlencek. Etkinlik ve kitabı ile ilgili sosyal paylaşım sayfasında paylaşımlarda bulunan Reyhan Karagöz Çetin Fox TV de kitabının tanıtımı yapıldıktan sonra şunları yazmıştı.

“Biri bize kötülük yaptığında "ben de bunu buraya yazıyorum, ömrüm oldukça unutmam" deriz.
Bu hayali bir yazımdır. Ama yazının gerekliliğine adeta bir vurgudur. Yazı delildir. Hayallerimizi, hedeflerimizi, inandıklarımızı, olmazsa olmazlarımızı yazarsak gün gelir onlarla yüzleşiriz. Neleri başardık, neleri aştık, neleri unuttuk bir bir ortaya çıkar. Böylece gelecek zamanı daha verimli yaşamak için kendimizce bir ders çıkarmış oluruz. Bende bu hayali yazımı yazdım ve çok sevdiğim güzel insanlırın yaşadığı bölgemizde kitap yazarak onlarla imza günümde olmak için heyacanla o günü bekliyor. Herkesi imza gününü bekliyorum” dedi.

Saşdaş (Yazarlar ve Şairler Derneği) başkanı adına açıklama yapan Başkan Çetin Elvan şunları yazdı.

“Sayşad derneği üyemiz Reyhan Çetin Karagöz'ün "HAYATLA ARAMDA" adlı Anı-Hikaye- Şiir kitabının imza günü Samek Kültür Merkezi Geyve'de gerçekleşecektir.

Sayşad derneği üyelerimiz ile sanat sever dostların buluşacağı bu anlamlı güne 28 Eylül C.tesi günü dernek binamızdan 13.00 de Geyve'ye hareket edeceğiz. Sanat ve edebiyat sever tüm dostları bekleriz.
Yer: Samek Kültür Merkezi- Geyve
Tarih: 28.Eylül 2019- Saat: 14.00”

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER