banner392

Öğrencilere eşek diyen öğretmen görevden alındı.

Pamukova 75. Yıl Ortaokulunda sözleşmeli çalışan İngilizce öğretmeni S.A ödevlerini yapmayan öğrencilerine psikolojik baskı yaptığı gerekçesiyle görevinden alındı.

Öğrencilere eşek diyen öğretmen görevden alındı.
Orta öğretim kısmında okuyan 7. sınıf öğrencilerinin önlerine astığı afişle “I am dankey. Türkcesi. (Ben Eşekim).” yasızıları astıktan sonra cep telefonu ile fotoğraflayıp “Bende sizi internette afişe edicem” diyerek onları arkadaşları önünde küçük düşürdü.
 
Akşam evlerine giden öğrenciler ise velilerine durumu anlattılar. Veliler ise olay üzerine İlçe Milli Eğitime, Kaymakamlığa ve Bimer’e (Başbakanlık şikayet merkezine) durumu bildirdiler.
 
Öğretmen hakkında yapılan soruşturma sonunda suçunu sabit gören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 23 mayısta öğretmenin görevine son verdi.
Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2013, 09:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamukovalı biri
pamukovalı biri - 11 yıl Önce

o hocayı çok severim o eşek yazılarıda şaka olsun diye yaptı o hoca beni severdi fotoğraflarınıı çekmiyordu bana gösterdi ödevimi nadiren yapmadığım zaman hiç kızmazdı boşu boşuna öğretmenni mesleğini yaktılar

pamukovalı biri
pamukovalı biri - 11 yıl Önce

bence görevden alınması iyi olmuş .benim görüşüm budur .

pamukovalı
pamukovalı - 11 yıl Önce

bu öğretmen sözleşmeli değil. ücretli olarak sezonluk alınmış. sezon sonu zaten görevi bitecek biri, pamukova ya bursadan gelmiş biri ona yardımı olsun diye demek ders vermiş olay şubatta olmuş. ama yine sezon sonuna kadar işine son verilmemiş. yüzbinlerce sırada bekleyen öğretmen varken kadrolu öğretmen almayan milli eğitim işi böyle yürütüyor işte.

MESLEKTAŞ-PAMUKOVALI
MESLEKTAŞ-PAMUKOVALI - 11 yıl Önce

bu olayda taraflarin yöntemleri yanlış.bir öğretmene hemen bu kadar kolay ceza verilemez.taraflari uzlaştirmali idi.cezalandimak en kolay yol seçilmemeli.ülkemizde sivil veya resmi şahsiyetler en büyük suçlar için bile ceza almıyorlar, ancak bir eğitimci en küçük bir kusurunda ceza aliyor.yöneticilerin adalet anlayişini gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum. yillar önce bende sudan sebeplerle m.e.b.yöneticilerinin zaafiyeti ve krizleri öğretmen lehine çözemedikleri için maalesef ceza aldim. bu öğretmenin cezasi işten ayirma olmamaliydi.bu kişinin iş ve geçim durumu ,psikolojisi,aile ve çevresi göz önüne alinarak daha duyarli bir yönetmelik karari uygulanmaliydi.sayglarla.

efe berkat er
efe berkat er - 11 yıl Önce

banada yptı

adsız
adsız - 11 yıl Önce

alakası yok öğrencilerin uydurması bende o okulda okuyorum hiç de şantaj yapmıyor fotoğraflarınıda çekmiyor

öğretmen
öğretmen - 11 yıl Önce

bir öğretmen olarak tabiki bu olayı tasvib etmiyorum. ama şu da varki: öğretmenin eli kolu tamamen bağlı olunca disiplini böyle sağlamaya çalışabiliyor. herkes böyle hatalara düşebilir yoğun baskı altında.

SIRADAKİ HABER