banner392

Cumhuriyet ve 75. Yıl öğrencileri tiyatro seyretmek için İzmit e gittiler

Pamukova Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu ve 75. Yıl İlk Öğretim Okulu öğrencileri İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezinde “Resimli Osmanlı Tarihi” adlı tiyatroyu izlemek için İzmit e gittiler. Gezi kolu öğretmenleri eşliğinde giden öğrenciler tiyatrodan sonra çarpışan otalara bindiler ve Sapanca da da tost yediler.

Cumhuriyet ve 75. Yıl öğrencileri tiyatro seyretmek için İzmit e gittiler
Öğrencilerin çevre şehirleri tanımaları ve tiyatro bilincini geliştirmeleri için günü birlik düzenlenen geziyi 75. Yıl İlk Öğretim Okulu Sosyal Bilgiler öğretmeni  Ethem Özgür Uysal ve Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu 1. Sınıf öğretmeni ve Gezi İnceleme kolu başkanı Serkan Aydoğdu düzenlediler. Öğrencilerle birlikte giden Öğretmen Volkan Çanak, Cihat Sökmen, Aydın Kaplan ve Süleyman Akçit öğrencilere rehberlik yaptılar.
İki okuldan 120 öğrencinin katıldığı gezide öğrenciler önce Süleyman Demirel Kültür Merkezinde tiyatro izlediler, tiyatrodan sonra İzmit Özdilek Alış-Veriş merkezini gezdiler. Pamukova da dönerken de Sapanca da çay molası verildi. Öğretmenleri tarafından öğrencilere çay ve tost ikramı yapıldı.
Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2010, 01:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER