banner392

Çocuk Kitapları Yazarları listesine Elif Alp Öğretmen de katıldı

Pamukova da Türkçe Öğretmeni olan Elif Alp Çocukların ilgisini çekebilecek kitaplar serisine yenilerini ekledi.

Çocuk Kitapları Yazarları listesine Elif Alp Öğretmen de katıldı

Türkçe öğretmeni Elif Alp koronavirüs salgınında evlerde kalmak zorunda olan çocukların ilgisini çekebilecek kitaplar yazmaya devam ediyor..

 “Kararları sen ver. Kolyenin şifresini bul. Kendini maceranı yaşa.” sloganı ile süpriz bir kitap hazırlayan yazar Alp eminim ki çocuklar bu kitaba ayrılacaklar dedi

Pamukova'da görev yapan Türkçe öğretmeni olarak öğrencilerin kitap okurken sıkılmadık larını kitap okumayı sevmediklerini hemen uykuların geldiğini belirtmeleri üzerine onlara kitap okumayı sevdirmeye hedefledim koronavirüs ile mücadele kapsamında Karantina sürecinde tüm çocuklara faydalı olmak için okurken asla sıkılmayacak ları kendilerini maceranın içine bulacakları hikayenin kilit noktalarında kendileri karar verip ona göre sayfalar arasında ilerleyecekleri gizli şifre bulacakları alışılmışın dışında tamamen okuyucu Merkezi bir kitap yazdım diye konuştu.

Okuyucuya göre değişen sonuç kitabında farklı bir üslup kullandığını söyleyen Alp “yazdığım kitap daha önceki çocuk kitaplarına benzemeye ip tek bir sonu olmayan okuyucunun vereceği karara göre de değişik birçok sorunu olan bir kitaptır eminim çocuklar bu kitaba bayılacak.” dedi.

ELİF ALP KİTAPLARI ANKARA YOLUNDA

Elif Öğretmenin yazdığı kitaplar kitapyurdu.com yayınevi tarafından basılıyor. “Senin Maceran Tılsımlı Kolyenin Peşinde” kitabı Ankaralı okuyucularına gitmek için yollarda.

Okuyucuların kitap isteklerini karşılamak için her gün PTT ye gitip kitabını postaya veriyor. Yine kendi okuyucularına ulaşmak için açtığı facebook sayfasında “Senin Maceran” adlı sayfasında bıkmadan her gün PTT ye heyecanla koşup kitabı göndermesini şöyle yazıyor.

“Her gün bıkmadan usanmadan PTT'ye gidip imzalı kitap isteyen okurlarıma kitabımı yolluyorum. Okurlarıma basmakalıp sözler yazmak istemiyorum. İsmini yazdığımda içimde ne hissediyorsam onu kağıda döküyorum. Ve bugün koşturma içinde şunu düşündüm: “Hayatta pes edersen BAŞARIYI yakalayamazsın. Başarı sana gelmez sen AZİMLE, bıkmadan ona koşacaksın. Yoksa bugün ünlü yazar olarak bildiğimiz BALZAC, VİCTOR HUGO, Sineklerin Tanrısı yazarı WİLLİAM GOLDİNG gibi yazarlar onlarca yayınevinden ret cevabı aldığında pes etselerdi biz onları tanıyabilir miydik? Bu sebeple asla yorulmuyorum. Büyük bir zevkle, mutlulukla kitaplarımı imzalayıp her gün PTT'nin yolunu tutuyorum. Ve biliyorum ki bir gün ben de BAŞARACAĞIM...” diyor.

İMZALADIĞI KİTAPLARINI OKUYUCULARINA BÖYLE ULAŞTIRIYOR.

Bizde Elif Alp'e Başarılar diliyoruz. Yolun Açık olsun. Elif Öğretmenim. Pamukovahaber.com kurucu ve editörü - Mehmet Yavuz

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2020, 22:20

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER