banner392

Vicdansızlar: İnsanları kanser ettiler.

Vahşi kapitalizmin mimarı olan sizler, onun uygulayıcıları, yandaşları, sempatizanları hepiniz suçlusunuz!
Çünkü kurduğunuz tüketime dayalı, sermayenin özgürlüğüne insanların ise sadece tüketmesine dayalı sisteminiz insanları kanser ediyor.
Daha fazla süsleyip püsleyip piyasaya sürdüğünüz sulandırılmış şekerle boyayıp insanlara yedirdiğiniz gıdalar insanların midesini daralttı, bağırsaklarını kısalttı. Çocukları homolaştırdı. Yetişkinleri kısırlaştırdı. Gözlerini kör etti.
Üçüncü dünya ülkelerinin atık olarak gemilere doldurup atacakları katranları ülkemize getirip on numara yağ yapıp içine eklediğiniz solvent gibi zehirleri insanlara soluttunuz, Yol kenarlarında zehirleri araçlara vererek çevreyi zehirleyip insanları kanser ettiniz.
Evlerinin üzerlerine camilerin minarelerine diktirdiğiniz, şehrin göbeğine diktirdiğiniz baz istasyonları sayesinde insanlar kanser oldu.
Tarlalara ilaç diye verdiğiniz zehirler otların yanında sebze ve meyveleri canavarlaştırıp insanların midelerinde Tümerleri azdırdı. İnsanlar kanser oldu.
Benimde kardeşim sizlerin zehirlerinden beslendi, baz istasyonlarınız yanından geçti, katrandan ürettiğiniz yağlarınızdan kokladı, zehirle boyayıp piyasaya sürdüğünüz NBŞ şekerli dondurmalarınızdan yedi. Kardeşimi kanser ettiniz.
Sessizce aramızdan ayrılan onlarca, yüzlerce ebediyete göç edenler aynı yollardan geçti ve hepsi ebediyete gitti ve gitmeye devam ediyorlar.
Hiç vicdanınız sızlamıyor mu? Hiç sıkılmıyor musunuz?
Hala para karşılığını evlerinizin üzerine baz istasyon diktirip insanları ve hatta kendi yakınlarınızı kanserden kaybediyorsunuz.
Marketlerinizde sattığınız gdo’lu ürünleri satmaya utanmıyor musunuz?
Okul önlerinde, kantinlerde sulandırılmış şeker ürünü olan alli güllü şekerleri satmaya çocukları zehirlemeye utanmıyor musunuz?
Siz ve sizin gibiler yüzünden insanlar bugün kanser ölümleri ile kırılıyorlar.
Bir gün sizlerde aynı akıbete uğrayacaksınız.
Yakınlarınız da kaderi aynı olacak.
Çünkü siz suçlusunuz.
Siz paranın esiri oldunuz.
Siz kanser ettiğiniz insanların vebalini aldınız.
Vicdansızlar: İnsanları kanser ettiniz. Ancak sizlerde yarattığınız bu mikroptan nasibinizi alacaksınız. Gelecekte mutlaka sizin veya yakınlarınızın bu kanser vakası kapısını çalacaktır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.