banner392

Şırnak’ta teröristlerce açılan ateş sonucu Geyveli Üsteğmen yaralandı.

Şırnak’ın Balveren Beldesi mevkiindeki Milli Jandarma Karakolu yakınında yol kontrolü yapan askerlere teröristlerce açılan ateş sonucu, Uzman Çavuş ile Geyveli olan Jandarma Üsteğmen Engin Özdemir yaralandı.

Şırnak’ta teröristlerce açılan ateş sonucu Geyveli Üsteğmen yaralandı.

Çatışma

 

Şırnak ili kırsal alanında PKK’lı teröristlerce çıkan çatışmada Geyve Belediye Meclis Üyesi ve Sadırlar Tekstil Personel Müdürü Muharrem Özdemir’in oğlu jandarma Üsteğmen Engin Özdemir yaralandı.

 

Ateş açıldı

Alınan bilgiye göre, Milli Jandarma Karakolu karşısında bulunan Cudi Dağı eteklerinden teröristler tarafından uzun namlulu silahla yol kontrolü yapan askerlere ateş açıldı. Saldırıda Özdemir ve bir uzman çavuş yaraladı.

‘Geçmiş olsun’

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Geyve eski Kaymakamı İdris Akbıyık ve Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mustafa Ceylan olayı öğrenir-öğrenmez Yaralı Jandarma Üsteğmen Engin Özdemir’in babası Muharrem Özdemir’i ziyaret ederek,“Geçmiş olsun’ dileğinde bulundular.

Durumu iyi

Geyveli Jandarma Üsteğmen Engin Özdemir’in acil ameliyata alındığı ve sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi. Çatışmada yaralanan uzman çavuşun da hastanede tedavisi sürerken, bölgede helikopter destekli operasyon başlatıldığı öğrenildi.  
Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 22:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER