banner392

Pamukova’da Virüse karşı tedbirler daha da arttırdı.

Pamukova da Kurumlar ve kuruluşlar Korona Virüs Tehdidine karşı alınması zorunlu kararları yerinde uyarmaya ve denetlemeye başladı. Zabıta is ara sokaklardaki tüm parkların giriş çıkışlarını bantla kapattı.

Pamukova’da Virüse karşı tedbirler daha da arttırdı.

Emniyet Müdürlü ise yol kontrolleri yaparak ilçeye giriş çıkışlarda müdürlüğe girişlerde vatandaşların ateşi olup olmadığını kontrol etmeye başladı.

KAMU KURUMLARINDA ÇALIŞANLAR MASKE İLE ÇALMAYA BAŞLADILAR

Pamukova Kaymakamlık çalışanları vezne önünde mesafe kural şeritleri taktılar Çalışan ile hizmet alan vatandaş arasında 1.5 m mesafeye bantlar çektiler.

İlçe Nüfus Müdürlüğü çalışanları da mesafe kuralına uygun araları masalarla ayarlama yaptı ve çalışanlar maske takarak daha tedbirli bir ortamda çalmaya başladılar.

İlçe Tapu Müdürlüğü çalışanları da mesafe kuralına uygun şekilde hizmet verebilmek için çalışma odalarında maske takmaya başladılar.

Esnaflar müşterileri ile aralarında mesafe kuralı uyguluyorlar, maske ve hijyenik ortama dikkat ediyorlar.

İşyerleri açık olan hizmet sektörü çalışanları ise ofislerinde maske takıyorlar. Kapalı ortamdan kurtulmak için zaman, zaman dış kapıya çıkarak işyerlerine havalandırıyorlar.

Belediye Zabıta ekipleri ara sokaklarda ki parkları giriş-çıkışlara kapattı. Emniyet Müdürlü ise İyi için gelenlerin ateşini ölçmeden içeri almıyor. kontrolleri yapmaya başladı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne giriş için gittik. Kural gereği kapıdaki görevli polis ateşimi ölçtü (36 derece) çıktı. (Tanımı=Normal)

Pamukova’da Emniyet giriş çıkışları denetliyor. Pamukova ya girişlerde yapılan denetimlerde sürücülerin ateşleri ölçülüyor. Şüpheli durumlarda Doktorlar devreye giriyor.

PAMUKOVA MERKEZİ YERLERINDA BELEDİYE AFİŞLERLE UYARI BROŞURLERİ ASTI.

Belediye Parkı girişinde Dışarı Çıkmayın. Bugünlerde çınarlar kolay devriliyor. Koronavirüs salgınında ölüm riski, yaş yükseldikçe çok artıyor. Lütfen evde kalın diye yazıyor.

BUGÜN BİRAZ DAHA DENETİMLER ARTTI.

Zabıta ara sokaklarda kalan parkaları da kapattı. Sabah saatlerinden ekepler ellerinde bantlarla mahalle parkalarına geldiler ve giriş çıkışları bantla çevirdiler. Zabıtanın çevirdiği bantlar zaman zaman gençler tarafından açıldı ve gençler parklarda habersiz ve koronavirüs tehlikesine karşı aldırış etmeden geldiler peşlerinden ise Belediye Zabıta ekipleri geldi. Kopmuş bantları yeniden yerlerine bağladılar.

Sokakta da Pamukovalılar kurallara uydular.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2020, 21:19

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER