banner392

Pamukova Koronavirüs Gölgesinde bir gün geçirdi.

İlçede güne bir çok yasaklarla başlayan Pamukovalılar zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmadılar. Devam eden hayatımız içinden olan Ölüm vakaları yaşandı. Pamukova’nın tanınmış simalarından olan emekli öğretmen Kadir Şen bugün hayatını kaybetti.

Pamukova Koronavirüs Gölgesinde bir gün geçirdi.

Dinayet işleri Başkanlığı tarafından Koronavirüs ile ilgili bir dizi tedbir kararlarının başında gelen Cami ve cemaatlerin toplu namaz kılacakları yerlerin geçici olarak ertelenmesinden sonra vatandaşlar kurallara uydular. Belediye ise ilçede olağan çalışmalarına devam etti. Belediye ekipleri şehrin içinden gelen D-650 Karayolu kanarlarında ağaçların bakımı ve merkezde ise otların temizlenmesi çiçeklerin bakımı gibi rutin işlerini devam ettirdi.

BELEDİYE EKİPLERİ SAHA TEMİZLİĞİ YAPTILAR

Belediye ekipleri Cami önlerinde vatandaşlara dezenfekte ürünleri ile ellerine kolonyalar da sıktılar.

KADİR ŞEN EBEDİYETE UĞURLANDI.

Kadir Şen öğretmen yakalandığı amansız hastalıktan dolayı hayatın kaybetti. Bugün Kadir öğretmenin tamda endişeli ve İç İşleri Bakanlığının da uygulamaya koyduğu kararlarının uygulamaya başladığı güne rastlaması sonucu tanıdık eş dost ve yakınlarının üzüntüleri içinde ebediyete uğurlanması biraz buruk ve hüzün içinde geçti

Merhum Kadir Şen Pamukova Merkez Camisinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası Pamukova Aile Mezarlığına uğurlandı.

CENAZE BEKLETİLMEDİ.

Kadir Şen’e son görev sade ve bekletilmeden yapıldı. Cami önünde musalla taşında bire süre bekletilen cenaze başında son görevlerini yapan çocukları ve torunları yakınlarına taziyede bulananlara Belediye görevlisi rehberlik etti. Acıya ortak olmak için el sıkmak isteyenleri zabıta biraz uzak durmaları konusunda uyardı. Elleri ile tokalaşanlara kolonya ikram etti.

Cami imamı merhuma helallik istedi “ Yaşamış olduğumuz şu sıkıntı zamanında İslam alemini izale eylesin inşallah” dedi.

Namaz kılındıktan sonra Pamukova yukarı mezarlığına defnedildi.

Pamukovahaber.com ailesi olarak Merhuma Rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER