banner392

Mekece de yine trafik kazası. Bu defa kaza ucuz atlatıldı.

Pamukova Mekece mahallesinde Iışıklar da yine trafik kazası oldu. Kazada Ahiler Mahalle Muhtarı İsmail Dinçer’in yeğeni Onur Dinçer in 3,5 yaşındaki oğlu Ceyhun yaralandı.

Mekece de yine trafik kazası. Bu defa kaza ucuz atlatıldı.

Adapazarı’ndan Bilecik yönüne giden Veli Murat Gürbulak yönetimindeki 34 UU 6997 Plakalı Panelvan’ın Bilecik yününden gelen Mekece Ahiler köyünden Onur Dinçer in kullandığı 54 LH 139 plakalı Skoda Lada akadan çarpması sonucu Lada Mekece mahallesi çıkışında ters dönerek geldiği yönde durabildi, Panelvan ise Bilecik yönünden Mekece mahallesine doğru yön değiştirdi.

Babası ile Bilecek yönünden gelen 3.5 yaşındaki Ceyhun Dinçer ise yaralandı. Olay yerine gelen ambulans yaralı çocuğu Pamukova Devlet Hastanesine sonra da Toyoto Acıl Yardım Hastanesine sevk edildi. Küçük Ceyhun un aracın arka kısmında olduğunu söyleyen babası “ kaza sırasında oğlum arka koltukta oturuyordu. Mekece ye geldiğimiz sırada mahalleme geçmek için yeşil yanan ışık tarafına dönmüştüm. Tam da karşı şeride yaklaştığım anda Pamukova tarafından gelen panelvan arkadan vurdu bu sırada arka koltukta oturan oğlum ön koltukların arasına düştü.” Dedi.

Kaza sırasında başı vuran küçük Ceyhun un kafadan darbe almış olacağı ihtimaline karşı Toyato Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Adapazarı yönünden Bilecik yönüne giden Panelvanı kullanan Veli Murat Gürbulak, eşi Hacer çocukları Hafza Saliha, Sümeyya Rana ve Nadiye Meryam Gürbulaklar yara almadan kurtulurken araç ön kısımdan darbe aldı için kurtarıcı ile olay yerinden çekildi.

Olay yerine gelen polis ve jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.  

Mekece da ki maddi hasarlı kaza sonrası kaza yerine gelen vatandaşlar haftada bir meydana gelen trafik kazalarından bıktıklarını dile getirdiler.

Vatandaşlar, Mekece de ışıklar mevkide hafta da bir trafik kazası yaşanıyor. Kaza olan yerde ışıklar gelmeden önce seyir halindeki araçların uyarılması gerekirken bu yolda uyarı işaretleri yok.

Ayrıca mahalle yönüne de geçiş verilen bu yolda yan yol yok. Üçlü yol olan Adapazarı-Bilecik yolu ve ayrıca mahalle içine ve köylere dönüş te bu üçüncü yoldan yapılıyor.

3 YIL ÖNCE YİNE AYNI YERDE OLAN BAŞKA BİR KAZA HABERİ İÇİN ALTTAKİ FOTOĞRAFA TIKLAYIN LÜTFEN 

 

Mekece Işıklar bölgesine yeniden uyarı işaretlerinin konması için vatandaşlar tarafından ve köy muhtarı tarafından durum yetkilileri bildirildiği halde bu günü kadar sorunu çözen olmadı. Vatandaşlar; her hafta bazen birden çok ta kaza oluyor yetkililer sesimizi duysun diyorlar, sitem ediyorlar. 






Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2016, 00:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
kazazede
kazazede - 8 yıl Önce

Öncelikle ALLAH herkesi tüm kaza, belalardan korusun..Lütfen, ALLAH rızası için ACIL bu vb..Türkiyemizdeki ışıklara gerekli bütün tedbir ve önlem çalışmalar alınsın..Bu kazada 4 küçük çocuğu ve 3 yetiskini ALLAH sakladi..ama insan canı mukaddes ve ALLAH a hesabı var..Lütfen her hafta neredeyse burada kaza oluyormuş..bölge halkı saygılı ve yardimsever yaklasimindan oturu cok dualarimi sunarim ama canı yanarsa vatandaş, devletimiz kırgın ve kızgın olabiliriz..zira hayattaki en değerli varlıklarımiz çocuklarımız..Ne olursunuz ALLAH rızası için ACIL tüm Turkiyemize bu vb..ışıklara uyarı ışıkları yapilsin

E k
E k - 8 yıl Önce

Bu ışıklar yüzünden kaç kişinin cani yanıyor ama dinleyen yok

i.d
i.d - 8 yıl Önce

artık bu ışıklara bi çözüm bulunsa kaçıncı kaça bu allah aşkına

SIRADAKİ HABER