banner392

Komşuda Derbe girişimi sonrası gazete manşetleri şöyle.

Komşu ilimiz Kocaeli de bu gün çıkan gazetelerin “Darbe girişimi sonrası gözaltına alınan hakim, savcı ve diğer kamu görevlilerinin son durumu ile belediye işçisinin trafik kazasında ölümü” ortak manşetleri oldu.

Komşuda Derbe girişimi sonrası gazete manşetleri şöyle.

manşet, ‘’Yargıda 10 tutuklama’’ ve ‘’Operasyon karargahı’’ alt manşet başlıklarıyla çıktı.

 

Bizimyaka Kocaeli Gazetesi sür manşette ‘’3 Vali Yardımcısı açığa alındı’’, manşette ‘’Sehpa kurulacak mı ?’’, alt manşette ise ‘’İdam kampanyası’’ başlıklı haberlerle okura ulaştı.

 

Çağdaş Kocaeli Gazetesi ‘’TSK’ya ur gibi sızmışlar’’ ve ‘’Darbe girişimine odalardan tepki’’ manşette, ‘’Donanma’ya operasyon’’ ve ‘’Belediye işçisi kaza kurbanı’’ alt manşette dikkat çeken haber başlıkları oldu.

 

Demokrat Kocaeli Gazetesi manşetinde ‘’Darbeye karşı omuz omuza’’ ve ‘’Operasyonlar valiliğe sıçradı’’, alt manşetinde ise ‘’O tanklar kışlada’’, ‘’Odalar ortak tepki gösterdi’’, ‘’Gebze’de 10 hakim ve savcı tutuklandı’’ ve ‘’Kartepe’de feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı’’ başlıklı haberleri kullandı.

 

Kocaeli Gazetesi manşetinde ‘’Yıllardır çalıştıkları adliye binasına polis nezaretinde getirildiler’’, alt manşetinde ise ‘’3 Vali Yardımcısı açığa alındı’’, ‘’Gebze Adliyesi’nde 10 tutuklama’’ ve ‘’Odalardan ortak ses’’ başlıklı haberler görülüyor.

 

Kocaeli Manşet Gazetesi ‘’Şükrü Karabalık 5 yıl sonra haklı çıktı’’, ‘’CHP, demokrasi nöbetinde’’ ve ‘’Üç Vali Yardımcısı görevden alındı’’ başlıklarını manşete çıkartırken, ‘’Belediye çalışanı kazda can verdi’’ ve ‘’Hakim ve savcılar adliyeye sevk edildi’’ haberleri de alt manşeti paylaştı.

 

Mavi Kocaeli Gazetesi ‘’Kocaelililer sokakları bırakmıyor’’ manşet,  ‘’Avukatlar, hakimleri savunmak istemedi’’ ve ‘’Belediye işçisi kaza kurbanı’’ alt manşet başlıkları oldu.

 

Özgür Kocaeli Gazetesi manşetinde ‘’Hesap verme zamanı’’ ve ‘’3 Vali Yardımcısı açığa alındı’’, alt manşetinde ise ‘’Kocaelispor da meydana çıktı’’ ve ‘’Belediye işçisi kazada can verdi’’ haberleri öne çıktı.

 

Medyayazar.com 
Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2016, 09:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER