banner392

Sakarya Valisi Pamukova ya geldi.

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu ilçe ziyaretleri kapsamında bugün Pamukova’daydı.

Sakarya Valisi Pamukova ya geldi.

 Vali Balkanlıoğlu beraberinde daire amirleri ve il müdürleri ile birlikte Pamukova Kaymakamlığını ziyaret ettiler. Pamukova Kaymakamı Recai Karal tarafından ilçe ile ilgili bilgiler aldıktan sonra Vali Balkanlıoğlu Pamukova’nın tüm mahalle muhtarları ile birlikte ilçe Kaymakamı Recai Karal ve Belediye Başkanı Cevat Keser’inde iştirak ettiği “Muhtarlar İstişare Toplantısına” geçti. Vali Balkanlıoğlu başkanlığında yapılan ve muhtarlarla il-ilçe yöneticilerinin bir araya geldiği toplantıda muhtarlar mahallelerindeki sıkıntıları dile getirirken, ilgili yöneticiler de sorunların çözümü için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

VALİ ; “VATANDAŞLAR TALEPLERİNİ iLİGİLİ KURUMLARA İLETMELİ”

Devletimizin kalkınma ve diğer hizmetlerle ilgili çok büyük planları olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, “Dünyadaki bütün gelişmeler bizleri de yakından ilgilendiriyor. Devletimiz artık dünyada söz sahibi bir ülke olarak en ücra köşelerde bile faaliyetlerini ve hizmetlerini arttırarak devam ettiriyor. Bunun için bizim de çok çalışmamız ve yapılan tüm hizmetleri takip etmemiz gerekiyor. Bu konuda en iyi takibi yapabilecek kişiler sizlersiniz. Sizlerin vatandaşlardan gelen tüm talep ve sorunları değerlendirip bizlere ve ilgili kurumlara ulaştırması gerekiyor. Eğitim, sağlık, altyapı, içme suyu, ulaşım her ne konuda olursa olsun sıkıntılar bize iletildiğinde, ilgili kurumlar bu talepleri değerlendirerek yatırım programına dâhil edeceklerdir” dedi.

MARKA OLAN PAMUKOVA AYVASI VALİDEN TAM NOT ALDI.

Toplantı sonrası Pamukova Belediyesini de ziyaret edip Başkan Cevat Keser’den yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler aldı. Başkan Keser prestij projeleri arasında yer alan Çarşı Merkez Cami, 800 Araçlık Kapalı Otopark, Belediye Hizmet Binası, Tarihi Selçuklu-Osmanlı Kültür Evi ve Meydan projesi ile alakalı Vali Balkanlıoğlu’na geniş bir bilgi verdi. Vatandaşın her konuda belediyeye başvurduğunu belirten Başkan Keser yasalar ve mevzuatlar çerçevesinde her türlü probleme çözüm geliştirdikleri ifade etti. Pamukova’nın verimli topraklarında yetişen ve geçtiğimiz günlerde Marka Tescili yapılan Pamukova Ayvası ve üzüm ikramında bulunulan ziyarette Pamukova Ayvası lezzeti ve tadıyla Vali Balkanlıoğlu’ndan tam not aldı. Vali Balkanlıoğlu tarıma elverişli topraklarıyla meyve ve sebzenin bol olduğu, yeşillikle Sakarya Nehri’nin muhteşem bir uyumla bütünleştiği Pamukova’yı çok beğendiğini ifade ederek bu güzellikleri korumak ve yaşatmak için herkesin birlikte hareket etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.






Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2017, 19:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER