banner392

Pehlivanoğlu: Bugun Fox TV ye çıkan Sinan Oğan’ı kaleme aldı.

'Atatürk'ün çizdiği yoldan giden herkes Türk Milliyetçisidir. Sinan Oğan çok doğru bir tanımlama yapmıştır’ diyen Özcan Pehlivanoğlu....

Pehlivanoğlu: Bugun Fox TV ye çıkan Sinan Oğan’ı kaleme aldı.

“Bugün Atatürk'e gönülden bağlı olan Türk Milleti, iki bölücü anlayış arasına sıkışmış ittifaklardan sonra Sinan Ogan'ın adaylığı ile adeta nefes almıştır. Hele ki, Kemal Kılıçdaroğlu'nın HDP ziyareti sonrası kameralar önünde yapılan açıklamalar tüyler ürperticidir.

Tarih bilgisi çok zayıf olduğu anlaşılan Kılıçdaroğlu'na 100 yıl önce suni olarak türetilen "Ermeni sorunu", " Rum sorunu" ve "Bulgar sorunu" gibi meseleler onca tavize rağmen koskoca Osmanlı'nın yıkımına sebebiyet vermiştir. Kılıçdaroğlu'nun "Kürt sorunu" dediği suni yaratılmış ve onca taviz verilmiş olan meselenin geçmiştekilerden hiçbir farkı yoktur. Bugün bizler yani "Atatürk'ün çizdiği yoldan giden Türk Milliyetçileri" buna izin veremeyiz ve vermeyeceğiz!

Bu ülkeyi kurda kuşa yem etmeyiz!

Bu ve diğer millî duruşu sebebiyle Cumhurbaşkanlığı adaylığında Sinan Ogan'ı destekliyorum... Yarın yani 22 Mart Çarşamba günü imza vermeye gideceğim, oyumu da vereceğim...

Atatürk'ün çizdiği yoldan giden Ulusalcı, Ülkücü, Atatürkçü, demokrat, liberal, milli solcular, muhafazakâr ve tüm Türk Milliyetçilerine saygı ile duyururum.

"Ayrıca Türk Milletinin ve Türk Dünyasının Yenigün (Nevruz) Bayramı kutlu olsun... Yeni günler Türk Milletine müjdeler getirsin... "dedi.

Bir garip Türk

Özcan PEHLİVANOĞLU

21 Mart 2023 / İzmir

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER