banner392

Meral Akşener Bugün Sakarya ya Geliyor.

30 Aralık Cumartesi İYİ Parti İl Binası açılışı nedeniyle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Sakarya'ya geliyor.

Meral Akşener Bugün Sakarya ya Geliyor.

 AKŞENERİN SAKARYA PORGAMI ŞÖYLE.

30 Aralık Cumartesi günü Sakarya’ya gelecek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için hazırlıklar tamamlandı. Akşener ziyaretinde hem esnaflarla hem de vatandaşlarla bir araya gelecek

SAAT 13.00’TE
İl Başkan Atasever, “Cumartesi günü Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener geliyor. Saat 13.00’te programımız Atatürk Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaretle başlayacak, genel başkanımız esnaflarımızın problemini dinleyecek, sohbet edecek. Sonrasında il binamızın açılışı gerçekleşecek 

Meral Akşener, il binasının açılışının ardından Çark Caddesi’ne geçecek ve burada esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet edecek, sonrasında Serdivan Mavi Durak Mevkii’nde öğrenci ve gençlerle bir araya gelecek.

ZİYARETLER
İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener’in ilimizdeki programının sonrasında kendilerinin de ziyaretlere başlayacaklarını söyleyen İl Başkanı Atasever, “Biz Türkiye iyi olsun isteyen, ilimiz iyi olsun isteyen ve bunun için çalışan insanlarız, genel başkanımız ile birlikte halkın iktidarını sağlayacağız” ifadelerini kullandı. 

Meral Akşener’i karşılamak için Pamukova dan da otobüsler kaldırılacak. Pamukova İlçe Başkanlığı binası önünden kalkacak araçlar İyi Parti İlçe Yönetimi tarafından organize edildi. Saat 12.00 gibi araçlar Sakarya ya hareket edecekler.

Meral Akşener in Sakarya ya gelişi ile ilgili bir Video yaptılar. Videoda Sakray nın tarihi yerleri ve yaylaları da gösteriliyor. Ayrıca Geyve ve Pamukova yöresinin Oyun Havları çalıyor.

İŞTE MERAL AKŞENERİN O VİDEOSU (İZLEMEK İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNE TIKLAYIN)

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 21:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER