banner392

Gelecek Partisinde Ender Serbes İl Başkanı seçildi.

Sakarya da Gelecek Partisi Birinci Olağan Genel Kurulu'nda Ender Serbes yeniden il başkanı seçildi. Serbes 101 oy alırken, Özcan Kam 87 oyda kaldı.

Gelecek Partisinde Ender Serbes İl Başkanı seçildi.

Olağan İl Kongerisinde mevcut başkan Ender Serbes'e rakip Özcan Kam çıktı. Yapılan seçimde mevcut başkan Ender Serbes 101 oyla seçilirken, Ayhan Sefer Üstün'ün desteklediği Özcan Kam 87 oy aldı.

Kongreye Genel Başkan Ahmet Davutoğlu video konferans yöntemiyle katıldı. Bugünün 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98. yıl dönümü olduğunu anımsatan Davutoğlu, "Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlara rahmet diliyor ve milletimizin bir daha kendi topraklarında yeni bir zafer yazmaması duasıyla ama her daim zafere hazır olması niyazıyla hepinizi saygıyla selamlıyorum." diye konuştu.

DAVUTOĞLU “ ÖZEL GÜNLERDEYİZ” DEDİ.

Davutoğlu, özel günlerde olduklarına işaret ederek, "Malazgirt Zaferi vatanın, 10 Muharrem adaletin ve 30 Ağustos istiklalin müjdesidir. Bunu en iyi anlayacak şehir Sakarya'dır." dedi.

Doku zedelenmesi nedeniyle Sakarya'ya gelemediğini aktaran Davutoğlu, kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Kongreye, partinin kurucular kurulu üyeleri, genel başkan yardımcılarının yanı sıra bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile partililer katıldı.

GÖRÜNTÜLER İÇİN ALBÜME TIKLAYIP SİZLERE AİT FOTOĞRAFLARI İNDİREBİLİRSİNİZ.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER