banner392

Erdoğan Isır, Tüm Emekliler Derneğini Yöneticilerin Kabul Etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkalığı misafir ağırlamaya devam ediyor.

Erdoğan Isır, Tüm Emekliler Derneğini Yöneticilerin Kabul Etti.

Bir belediyenin sizin gibi bir derneğe 5 defa randevu talep etmenize rağmen cevap vermemesi çok üzücüdür dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erdoğan Isır, bugün Tüm Emekliler Derneği Genel Merkez Genel Sekreteri ve Sakarya Başkanı Mustafa Yılmaz ve yöneticileri kabul etti.

Tüm Emekliler Derneği Başkanı Hayırlı olsun ziyareti geldiklerini dile getirirken, Sakarya da sahipsiz olduklarını ve sorunlarını dile getirdi.

Başkan Mustafa Yılmaz en az (5) defa Büyük şehir Belediyesinden randevu talep ettiklerini ama maalesef bir cevap alamadıklarını söyledi.

Emeklilerin 2015 yılı Genel seçimlerinde iktidarın evi olmayanlara TOKİ tarafından 250TL taksitle ev vaadini yerine getirmesini beklediklerini dile getirdi.

Bunun için Büyük şehir Belediyesine dilekçe il başvurduklarını fakat cevap bile alamadıklarını söyledi.

Cumhuriyet halk Partisi İl Başkanı Erdoğan Isır Derneğin ziyaretinden bir emekli Öğretmen çocuğu olarak onur duyduğunu, maalesef emeklilerimiz Ülkemizde ekonomik sıkıntılar yaşadığını, bunun bir nebze çözülmesi için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun emeklimize 2 maaş ikramiye çalışması olduğunu söyledi.

Başkan Erdoğan Isır; Evet Bende üzülüyorum şeffaf Belediyecilikten söz ediliyor fakat bunun böyle olmadığını devamlı şahit oluyoruz.

Bir belediyenin sizin gibi bir derneğe 5 defa randevu talep etmenize rağmen cevap vermemesi çok üzücüdür dedi.

Sakarya İlimizin sorunlarının konuşulduğu samimi bir ortamda, Tüm Emekliler Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanına sorunları hakkında bir dosya teslim etti.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER