banner392

CHP Sandık Güvenliği için Teşkilatlarına eğitim veriyor.

CHP Parti Meclis Üyesi Mehmet Ali Çelebi, Sakarya İl başkanlığına gelerek Sandık Güvenliği hakkında bilgi verdi.

CHP Sandık Güvenliği için Teşkilatlarına eğitim veriyor.

CHP İlçe Başkanları, Sandık ve Eğitim Komisyonlarında da görevli partililer ile Sandık Güvenliği hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

CHP Parti Meclis Üyesi Mehmet Ali Çelebi, Sandık gücünü 2019 seçimlerine yönelik seçim güvenliği hareketi olarak tanımladı. Türkiye'deki insanların oylarının heba olmaması adına kurulan yapılanmadır. İnsanları bu hareketin bir parçası olması adına davet ediyoruz. Bu hareket partiler üstü harekettir. Temel amacımız kritik sandıklara gözlemci yerleştirmektir



Sandık kurullarında görev alacak 1 milyon kişilik müşahit ordusunu hazırlayıp eğitmek amacıyla bir proje geliştirdi.



Çelebi, Türkiye genelinde hiç oy alamadığımız, 1-2 oy çıkan 20 bin sandık olduğunu da “Buralarda hakimiyet kuramıyoruz. Bununla ilgili partide gönüllü bir organizasyonumuzun yanında, 1 milyon kişilik müşahit ordusu projemiz var. İlçe başkanlarımıza bu konuda bilgi aktaracağım ve ciddi bir çalışma yapacağız. Tespit ettiğimiz kritik mahallelerimiz var.


 

 

İl Başkanımız ile koordineli bir şekilde her sandıkta 2 kişi olmak üzere bir çalışma yapacağız. Bu bir organizasyon meselesi, yeter ki önceden çalışmamızı yapalım. Son dakikaya işimizi bırakmayalım. Biz sandıkta kaybeden bir partiyiz. O nedenle bu seçimde önceliğimiz sandık” dedi.

Mahalleler bazında altyapıyı oluşturduk, diyen Mehmet Ali Çelebi, “İnternet üzerinden eğitim çalışması yapacağız. Partililerimiz il başkanlığına gelmeden evlerinden internet üzerinden eğitim alacaklar. Sonra sınava tabi tutulacaklar. Bu seçimlerde sandıkta taviz yok. Seçim sürecini çok iyi bir şekilde irdeliyoruz. Nerede nasıl yanlışlar yapılmış. Yeni yasalar var, değişiklikler var. Onları da iyi planlamamız gerekiyor. Amacımız erkene yetiştirmek. Proje, kritik sandıklardan başlamak üzere sivil toplum örgütleri ve güvenilir derneklerle işbirliği yapmayı ve eğitilmiş gönüllüleri yönlendirmeyi hedefliyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, 18:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER