banner392

Şifreli sınavlardan halkın şifresiz koltuklarına

YGS sınavındaki şifreli sınav olduğunu ümmi cihan duydu. Basında çeşitli belgelerle açıklandı. Ancak ne hikmetse devletin en tepesindekiler hala sınavda hile olmadığını iddia ediyorlar.

Cumhurbaşkanımız bile ben inandım diyor. İnanılan nedir. Sınavda hile olmadığı peki öyle olsun siz inanabilirsiniz. Ya da inanmış gibi yapabilirsiniz. Gün gelir her şey ortaya çıkar.

Hangi önemli kurumlara kimlerin nasıl geldiği, ancak 12 Haziran genel seçimlerinde hükümet değişirse ortaya çıkar. Çünkü AKP dışında gelecek hükümetler bu konuların üzerine gider. Araştırır. Belki de araştırma komisyonu kurulur.

İktidar değişmezse bu devran böyle gider. Halkın vergileri ile o koltuklara şifreli gelenler eğer kendileri bir yerlerde açık vermezlerse hiç bir şey olmaz.
Bu güne kadar bu böyle oldu ve olmaya devam ediyor.

AKP iktidarı döneminde o kadar çok yandaş belli yerlere geldi ki. Sayısı belli değil. Hatta bugün birçok koltukta onlar oturuyorlar. Vatandaş vergisini ödüyor onlar yiyorlar.
Yiyin beyler yiyin.
Devran sizin, kuyruk sizin.
Tıksırıncaya kadar yiyin.
Aksırıncaya kadar yiyin. 
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
selahattin çırak
selahattin çırak - 13 yıl Önce

Cumhurbaşkanımız ve başbakan Kayseri belediyesinede kefil olmuşlardı.
KPSS de cevapları kimler verdi sonuç nerde.
Evet AKP millet vekili adayi Mehmet Metiner Kadrolar tabi bizim olacak demişti. Bu bir kadrolaşmadır. At gözlüğü takanlar görmez