banner392

Pamukova Sakarya TV Canlı Yayınında gündem oldu.

Duayen Gazeteci Şaban Mergül'ün Kanalı Sakarya TV Canlı Yayınında Pamukova konuşuldu.

Pamukova Sakarya TV Canlı Yayınında gündem oldu.

Dün gece saat: 21.00 da Başlayan ve 2.5 saat devam eden programın konukları Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, Emekli Ziraatçı Hamdi Şenoğlu, Gazeteci yazar Dr. Dursun Bostancı, Saadet Partisi Meclis Üyesi Ahmet Şen, İşadamı Muhammet Odabaşı, Müteahhit İş Adamı Erhan Alan, Pamukovahaber sahibi eğitimci yazar ve Gazeteci Mehmet Yavuz katıldılar.

Youtube Üzerinden yapıyan Canlı Yayın Tiwetter de dahil olmaka üzere birçok sosyal site üzerinden izlendi.

Belediye Başkanı Güven Övün den başlayan program Moderatörü Şaban Mergül, Güven Başkana “Geçmiş olsun” diyerek programına başladı.. 

(Başkan Güven Övün geçtiğimiz günlerde bel fıtığı ile ilgili bir operasyon geçirmişti)

“Başkan konuşmasına kendini tanıtarak başladı. İlkokulu, Ortaokul Liseyi Pamukovava da okudum. Sadece Pamukova dan Üniversite ve Askerlik için ayrıldım. Eczacılık Fakültesini kazandım. Mezun olduktan sonra yine eczanemi Pamukova da açtım. Uzun yıllar eczanecilik mesleği yaptım. Belli bir yere gelince daha toplumsal işler yapma ateşi düştü gönlüme. Bununda en hızlı ve güçlü yolunun siyasette olduğuna kanaat getirdim. 2014 te AK Partiden Aday Adayı oldum. O zaman aday gösterilmedim. 2014 ten 2019 a kadar da siyasi olarak halkın içindeydim. 2019 da Saadet Partisinden kıymetli Ahmet abiyle beraber yerel seçimlere girdik ve halkın tevecühünü aldık. Halk bizi belediye başkanı olarak görmek istedi. Allah ta nasip etti. Şimdi Pamukova’nın Belediye Başkanı olarak bu zor dönemde karınca kararınca halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz”dedi.

GÜVEN ÖVÜN

“Ben belediye Başkanı olduğumda elimizde değer olarak ne var diye baktım. Elimizde Gölpark tesisleri ve Kültür Merkezi vardı. Bunların ikiside şahıslara kiralanmış ve işletme açısından da sıkıntıları vardı. İlk iş olarak ben onları Belediye bünyesine kazandırdım. Kapalı Pazar yeri vaadimiz vardı. Herkezin dilinde olan, herkezin aklına yattığı bir yer vardı. Bu yer 75. Yıl İlk Öğretim Okulunun bahçesiydi. Ama kazın ayağının öyle olmadığını gördük. O Bahçede 2 tane okul var. Buraya yakın bir yerde İstasyon alanı dediğimiz TCDD (Devlet Demir Yolları) altında bir arazi kiraladık. Bir senedir onunla uğraşıyoruz. Kapalı Pazar yerini Allah nasip ederse oraya yapacağız.

Yine Pamukova da bir Kent Park vardı. Biz de o alanın çalışmalarını devam ettiriyoruz. Pamukova’nın Cehresini değiştirecek 100 yılın projesi olacak.

Ahmet Şen ise  “Eksiklikler var Pamukova’da” dedi. Sıkınta burada. Pamukova ve ülkemizin 1. Sıkıntısı Siyasiler birlikte hareket etmiyor. Biz bir birlik ve beraberliği bir sağlacak her şey otomatik olarak olak” dedi.

Hamdi Şenoğlu ise; “Benim Pamukova ya hassasiyetim çok. Ben Ziraat Yaksek Mühendis’iyim  41 yıllık meslek hayatımda çiftçiyim, dededen de çiftçiyiz. Bu işe gönül vermiş bir insanım.

Bizim amacımız Pamukova ya bir şeyler katabilirmiyi diye düşünüyoruz. Sevgi üzerin bir konuqşma yapılım diye düşünüyorum”dedi.

PAMUKOVA’NIN DA BİR MASTIR PLANI YOK.

Pamukova iklim olarak Sakarya’nın gerçek ten nadide bir yeri. Ancak güzel bir Mimarı Pllanı yok. Yani biz güzel bir mimarıyle Pamukova’yı tanıtalım diyemiyoruz. Başka ilçelerde de ayın durum var. Pamukovanın bir kent konseyi yok.

ÇOK ACIL PAMUKOVA DA TARIM ALANLARI VE İMAR ALANLARI BELİRLENMELİ.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER