banner392

Pamukova da Sisli günler başladı.

Pamukova da Son Bahar aylarında (özellikle kasım ayında) sabah olmuyor. Sabahın erken saatlerinde sis perdesi ilçeyi kaplıyor. Bugün de Pamukova da sabah olmadı güneş doğmadan her yeri sis kapladı.

Pamukova da Sisli günler başladı.

 Sabah olmadı diye yataklarından kalkmayanlara hatırlatalım. Pamukova’dan biraz uzaklaşıp yayla köylerine hareket etiğinizde göreceksiniz ki. Bugünde Pamukova İN Köyler OUT durumundaydı.

Pamukova’nın düşük rakımlı olması, Geniş düzlüklerle kaplı bir ovanın içinde olması her zaman avantaj olarak öne çıkmakta, verimli toprakları, ılıman iklimi ve kışları ılık geçmesi her zaman yüksek yerlerde ki yerleşim alanlarına göre ilçe merkezi tercih edilirken bu günlerde ise yüksek yerleşim alanların da kalan Kemaliye, Hüseyinli. Çilekli, Bakacak, Eskiyayla, Kazimiye, Aağaççılar. Kadıköy mahalleleri tamda yılın en parlak günlerini geçirdiler.

Bugün Karapınar sınırları nin tamda sisli havanın kesiştiği yerden yukarıda kalan köylerde çok güzel bir hava vardı.

İşte Pamukova ya sabah saatlerinde tepelerden bakanlar haberimizdeki görüntüleri gördüler. Pamukova yükseklerden bakıldığında denizi andıran bir görüntüye büründü .

İşte Güzel Pamukova dan senenin ender bölümünde fotoğraflara konu olan bu görüntüler bugün Ağaçcılar mahallesi sınırları içinde kalan Pamukova ya Kuş bakışı bakan bölgeden çekildi.

BUGÜN PAMUKOVA SİSLİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞADI. 
PAMUKOVA BU SABAH DENİZİ ANDIRAN GÖRÜNTÜLER İÇİNDEYDİ



SABAH PAMUKOVA İÇİNDE HER YER SİLE KAPLIYDI.



KARAPINAR MAHALLESİ AĞAÇÇILAR SINIRI SİSLİ HAVA BİTİYOR.

YÜKSEKLERDE PIRIL PIRIL GÜNEŞ VARDI.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2016, 21:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER