banner392

Okuyucularımıza duyurulur...!

Bu günden itibaren sitemizi takip eden, sitemizi okuyan okuyucularımızın yorum yazabilmeleri için mutlaka üye olmaları gerekliliğini duyurmak istiyoruz.
Pamukova Haber sitesinde yazılan her habere, her köşe yazarımızın yazısına yorum yazabilirsiniz. Ancak tek şartla. Sitemize mutlaka üye olmanız gerekmektedir. Üyelik parasızdır. Sadece üye girişinde üyelik formunu doldurmanız gerekmektedir.
Bu kararı almakta haklı olduğumuzu gelecekte göreceksiniz. Kimbilir belki de sizinde başınıza gelebilecek bir olaydan dolayı haberlerinizin yayınlanmasından sonra üye olmayan birileri yorum yazabilir. Yazılan yorumlar sizi zor durmuda bırakabilir. Yasal olarak suç işlenebilir, ya da sizi haksız şekilde övebilir. Bunlar artık günümüzde olağan şeyler oldu.  Bu yüzden yorum yazacakların medeni cesaretlerini ortaya koyarak siteye üye olmaları en normal isteğimizdir.
Birde, geçtiğimiz günlerde yaşadığımız bir örnek oldu. “Bu kurumları kim bir araya toplayacak” diye bir haber yazdık. Bu haberden dolayı rahatsız olanlar oldu. Üye olmadığı halde bu habere yorumlar yazıldı.
İlk yorum yazan kişi bir kurumun yetkilisi adını kullanarak (…. Partisi üyesidir) diye yorum yazdı. Biz bu yorumu siteden sildik. Ancak bizim tesbitlerimize göre resmi bir kurumdan yorum yazan bir başkası (üzerine alınmış olacak ki) ….. çocuklarına cevap diye iki yorum yazdı.
Biz ilk eleştiren kişinin yorumunu neden sildik? Sadece bir makam sahibinin bir parti üyesi dir diye yazmasından dolayıdır.
Ancak öyle dedikodular yapıldı ki. Bizim yaygara falan kopardığımız yazıldı. Daha yetmedi. Sanki biz basın kurallarını bilmeyen, ya da bizi tehdit edecek kişilerden çekinen kişilermişiz gibi yorumlar gelmeye devam etti.
Biz basın ilkelerini ve yasaları gayet iyi bilen yıllarını yazarak geçermiş insanlarız. Bu yüzdendir ki bu güne kadar belgesiz. Yalan haber yaptığımızı kimse ispat edememiş, hatta makam ve siyasi gücünü kullanarak açtıkları tüm soruşturmalara karşı haklı çikmişidir.
Basın ilke ve yasaları konusunda öğreneceklerimiz vardır. Bilgisiz ve eksik insanlardan alacağımız ders yoktur.
Basın hürdür. Basın birilerinin, ya da bir zümrenin tekelinde değildir. Basın halkı bilgilendirmekle görevli bir kamu gücü ve kamu görevidir.
Bizim halkı bilinçlendirme uğruna veridğimiz mücadeleyi bilmeyenler olabilir. Ancak yeri geldiğinde yazılamızda bu konuyu Grekli şekilde işlemeye devam edecğiz.
Kimsenin adamı, kimsenin taklitçisi değiliz. Sadece ve sadece halkın sesi olmaya devam ediyoruz. Hatta Pamukova’yı dünya ya tanıtmaya devam ediyoruz.
Pamukovahaber.com kurulduğu 2004 yılından beri binlerce haber yaparak Pamukova’da olan olayları gelişmeleri okuycularınla paylaştı.
Bu gün yepyeni bir site ile bu görevini devam ettiriyor.
Günlük 3000 dolayında okuyucu ise önemli bir okuyucu kitlesine sahip iletişim aracı olmaya devam ediyor. Pamukovahaber.com Pamukova nın ilk kurulan sitesidir.
Pamukovahaber.com eğer bir haber yazdıysa doğrudur.
Pamukovahaber.com kimseyi taklit etmez. Pamlukovahaber.com kimsenin emeğine saygısızık etmez. Pamukovahaber.com Pamukovalı Mehmet Yavuz uh kurduğu bir internet iletişim portalır.
Pamukovahaber.com bu günden itibaren daha cesur yorumculara (yani üye olanlara yorum hakkı getirmiştir) Çünkü bizler her zaman kendi adımızı kullanarak yazılarımızı yazdık. Memur olduk diye kimseden çekinmedik. Memur olduk diye onun bunun adını kullarak haber ve yazı yazmadık. Kendi adımızla yazdık. Kendi adımızla düşüncelerimizi paylaşık bunun mücadelesini verdik. Vermeye devam edeceğiz.
Korkmayın sizlerde kendi adınızla yazı yazın, kendi adınızla eleştirin, kendi adınızla bildikleriniz bizlerle paylaşın.
Daha özgür, daha demokratik bir gelecek için ülkenin sorunları ile ilgilenin. Katkı yapın. Konuşun, sesiniz çıksın. Hatta yazmak isteyenlere pamukovahaber.com köşesini açıyoruz. Herkes yazı yazabilir. Yeter ki bize istek ve önerilerini yazsın. Kapımız herkese açıktır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.