banner392

Müslümanları nasıl birbirine kırdırıyorlar.

Suriye'de sözde savaş diye dünyaya yutturmaya çalıştıkları zalimlik, aşağılık, insanı tiksindiren görüntüler internette dolaşan çocukları gelecekte çok olumsuz şekilde etkileyecektir.

Kendilerini savaşçı gibi gösteren katiller “Allahuekber, Allahuekber” sesleri ile Suriye’nin bazı yerleşim merkezlerinde okula topladıkları sivilleri kanlar içinde sokağa çıkardıkları ve yine yarı Türkçe aksanlarla kanlar içindeki çoluk çocukları infaz etmeleri resmen insanın midesini bulandırmakta.

Bazı batı ülkelerinin oraya gönderdikleri kiralık katillerinin yaptıklarını onlar bile kınamaya başladılar. BBC Türkçe yayınlar internet sitesinde bir okulda sivilleri sakallı ve ellerinde uzun namlulu silahlarla kurbanlık koyun sürükler gibi sürüklemeleri görüntülenmekte.

KERBELA'YI HATIRLATMAKTA.
Tarihte Müslümanların birbirini kırdıkları Karbela’da Hz. Hüseyin’i öldürüp kellesini mızrağa takıp Küfe'de gezdirdikleri günleri hatırlatıyor. Dört Halife devrinden sonra Hz. Ali’nin iki oğlu Hasan ve Hüseyin'in Kerbela’ya gitmeleri ve onların hala yaşamalarının iktidarlarına zarar vereceğini düşünenlerin onları yok etmek için yaptıkları kanlı tuzak sonrasında Küfe'ye davet ederek yolda da Hz. Hüseyin ve yanındaki inanmışları katleden bir zihniyetin şimdi hortladığını görüyoruz.

Kerbela’dan davet edilen Hz.Hüseyin ve bir takım inanmış (Hz. Ali’nin oğlu) yola çıktıktan sonra bir çölde toplandıkları anda Ömer isminde bir sünnî komutan tarafından katledilirler. Hz. Hüseyin'in kellesi alınır ve mızrağa geçirilerek Küfe şehri sokaklarında gezdirilir. Böylece intikam alınır. Ancak intikam kimden alınır? Hz. Muhammed (s.a) in torunu ve onun en yakını olan inanmışlarından alınır. Alanlar kim onlar da Müslüman!

HZ. MUHAMMED SAVAŞTA HİÇ DÜŞMANLARINI BU ŞEKİLDE YAPMIŞ MIDIR?
Tarihte Müslümanlığın yayılışında Müşriklerle, puta tapanlarla savaşan Allah'ın en sevgili kulu ve elçisi Hz. Muhammed bugünkü Suriye'de iç savaşında olduğu gibi yaptığı, yaptırdığı olmuş mudur. Zaten onun adaleti ve doğruluğu sayesinde müslümanlık dini her yere gitmiş, dünyanın öbür ucunda bile Müslümanlık inanç olarak kabul edilmiştir.

KURUTLUŞ SAVAŞINDA HANGİ DÜŞMAN ASKER YERLERDE SÜRÜNDÜRÜLÜP ÖLÜSÜ ÜZERİNDE İŞKENCE GÖRMÜŞTÜR.
Tarihimizin en önemli dönemeçlerinden biri olan Osmanlı’nın yıkılıp parçalanmasından sonra yerine kurulmaya çalışılan bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin mücadelesinde düzenli bir ordu kuran Mustafa Kemal’in askerleri hangi düşman askerini öldürdükten sonra cesedi üzerinde işkence yapmıştır.
Çanakkale'de düşmanla karşı karşıya gelen savaş kuralları içinde kalan Türk askerinin kahramanlıkları ve insana verdiği değer birçok abidelerde bile kazınmış, yere düşen düşman askerinin bayrağı bile yerden kaldırılmış. Anzak askerleri savaştıkları Çanakkale'de Mehmetçikle koyun koyuna mezarlara gömülmüş ve dünyanın takdirini toplamıştır.
Savaşın da kendi içinde bir mantığı olduğu, kuralı olduğu tüm dünyaya gösterilmiştir.

BEĞENMEDİĞİMİZ HIRISTİYANLARIN BİLE SAVAŞ KURALLARINA UYDUKLARINI GÖRMEK MÜMKÜN.
Ancak Suriye'de zorla savaştırılan Müslümanlar birbirlerini etkisiz hale getirme yerine canîce cesetler üzerinde yaptıkları işkenceler dünya tarafından izlenmekte, çocuklarımız tarafından izlenmektedir. Gelecekte onarılması çok zor olan travmalara neden olacak bu savaş hiç de Müslümanların lehine olmayacaktır. Bir zaman ABD tarafından tehlikeli olarak gösterilen İslam dini bundan sonra daha da tehlikeli olduğu internete düşen videolar sayesinde belgeli olarak sunulacaktır.

Günün Sözü:
Tarih tekerrürden ibarettir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.