banner392

Muhittin Akın’ı tebrik ediyorum.

İlk defa bir siyasetçinin kendi iktidarları döneminde bir olumsuz olayı itiraf etmesini gördüm ve kendi ifadesini dinledim. Köşemde onu tebrik etiğimi belirtmek istedim.
Keşke tüm siyasiler aynı erdemi gösterebilseler.
Pamukova İlçe Başkanı Muhittin Akın dün gece partilerinin toplantısında Pamukova dan Alifuatpaşa ya götürülmüş olan 112 Acil servisinin götürülmesindeki davranışın hata olduğunu toplantıda bulunan partililer önünde itiraf etti. 112 Acil servisini tekrar geri getirmek için büyük çaba harcadıklarını söyledi.
Ancak Sayın Muhittin Akın 112 servisinin kimler tarafından götürüldüğünü açıklamadı. Keşke o gün bu 112 yi kimlerin götürdüğünü, kimlerin resmi evrakın altında imzaları olduğunu da söyleseydi.
Başka olumsuzluklar olan ilçedeki siyaseten atamalarda yapılmış olan yanlışları da bu şekilde itiraf ederek açıklama yapabilseler sanırım oy oranları daha da aratacaktır. Siyaset ve siyasetçiye bakış açışı değişecektir.
Peki bu olumsuzluklar neler?
1-Sayın başkanın kardeşi 8 yıldır Pamukova da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekaleten bakmaktadır. Halbuki yasal olarak bir görevlendirme 6 ay verilmektedir. Nasıl oluyor da her 6 ay da tekrar tekrar Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kardeşi Muhsin Akın vekaleten görevlendiriliyor?
İşte bu siyasi tercihler Pamukova da birçok vatandaşın dilindedir. “Tabi ağzı olan konuşur” denebilir. Ama bu öyle değildir. Eğer siyasiler kendi yandaşlarını ve yakın akrabalarını bir yerlere hak etmedikleri halde getirirse, Milletin vergisi ile onlarda oralarda kalırlarsa bu olmaz. O zaman adalet olmaz, hukuk olmaz.
Umuyorum ki Muhittin Akın bu yazımızı dikkate alıp vicdan muhasebesi yapacak. 112 de olduğu gibi itiraf ederek gerekli ağırlığını koyacaktır.
Aksi takdirde biz yazmaya ve yasal olmayan bu durumu konuşmaya devam edeceğiz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Selahattin Çırak
Selahattin Çırak - 13 yıl Önce

SAYIN HOCAM SİZ SEÇİMLE GEÇİMİ KARIŞTIRDINIZ.
112 NİN İTİRAFİ GÜNAH ÇIKARMAKTIR SEÇİMLER GELDİĞİ İÇİN HALKA ŞİRİN GÖRÜNMEK OY TOPLAMAKTIR
MUHSİN AKIN İLÇEDE EN BEYÜK BİLİR KİŞİ VE SİYASETCİDİR
MİLLİ EĞİTİM HÜKÜMET BİNASINDAN NASIL AYRILIR YER Mİ YOK
İLÇEDEKİ ÖĞRETMENLERİN GİDİŞİ NEDENDİR ?
YENİ ÖĞRETMENLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜD TANIMAZ
ÖĞRETMENLİĞİN Ö SÜNÜ BİLE YAPAMAYANLAR MAKAMLARINI
SİYASETEN KULLANMAKTADIR