banner392

Yeni yıla canlı girdik

Pamukovahaber Yeni yıla 16 yıldır yaptığı çalışmalardan bir bölümünü yeniden canlı yayına alarak sürpriz bir yayınla girdi.

Yeni yıla canlı girdik

2020 noktayı koydu, onun yerine yeni doğan 2021 yılının gelişine sevinenler ve yeni yıldan huzur ve mutluluk isteyenler yanında kendi düzenlerini de devam ettirmek isteyenlere inat Pamukovahaber internet sitesi çok farklı bir yayın ile yeni yıla merhaba dedi.

2005 Yılında Yayı Hayatına internet haberciliği ile başlayan Pamukovahaber.com sitemiz kesintisiz yayın hayatında zaman zaman görüntülü heberleri yayınlayarak daha anlaşılabilir bir yayın çizgisini bozbadan bugünlere geldi.

HER ŞEY DEĞİŞİYOR. BİZDE YENİLENDİK.

Dünya ve ülkemizide başına gelen Koronavirüs tehdidi ile her şeyin değiştiği sosyal yaşamın da dumura uğradığı günümüzde insanlar evlerine kapanırken onlara ulaşmak için üreticilerin bir bölümü evlere paket servislerle girdi. Teknoloji ise evlere havadan girdi.

Özellikle basın bu değişime hızlı şekilde ayak uydurmaya başladı. Uzaktan çalışmalar yeni iletişim teknolojilerininde piyasaya sürülmesine neden oldu.

Konferans sistemleri yazılımları ve kamera sistemlerinin çeşitlenmesi sonucunda evden çalışarak uzaktan canlı yayınlarla haber akışları başladı.

Biz Pamukovahaber olar bu değişime girdik. Bugünden sonra sistemiz bu şekilde çalışacak.

YENİ YILDA YAPTIĞIMIZ CANLI YAYIN

Yeni yıla girerken Canlı Yayınla başladık. Canlı Yayınımızda 2005 yılından beri biriken ve kamuya açık Youtub, Dailimation sitelerimizde yüklü olan yayınlarıda katarak hatıraları yeniden canlandırdık. Seçtiğimiz bölümler dahaçok eğlenceye dönük arşivdi.

SÜPRİZ YAYINIMIZ SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDEN ORTAK YAYINLANDI.

Facebook, Youtube, Dailmation üzerinden binlerce takipçiye ve dünyanın her tarafına bir anda yapılan yayınımızda takipçilerimiz yorumlar yaparak bizleri kutladılar ve “Hayılı olsun” dediler.

Yapılan Canlı Yayınlar sonrası dönmeye başalan yayın sosyal paylaşım sitelerinde hala devam etmekte.

YAYINLARIMIZ BUNDAN BÖYLE FARKLI PROGRAMLARLA DEVAM EDECEK.

Açık Oturumlarla, Haber paylaşımları ve çeşitli etkinlikler ile programımız devam edecek.

İŞETE CANLI  YAYINLARIMIZ DAN 2 BÖLÜM

CANLI YAYIN 2

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2021, 11:22

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER