banner392

Ahiler Papaz Deresi Projesi yılan hikayesine döndü.

Pamukova Ahiler Mahallesi için 2008 tarihlerinde Papaz Deresinde Baraj çalışmaları için adımlar atıldığı halde yıllar geçmesine rağmen proje hala başlatılamadı. Köylüler “Barajımız ne zaman olacak” diye soruyorlar.

Ahiler Papaz Deresi Projesi yılan hikayesine döndü.

Zamanın muhtarı Merhum Muammer Demir zamanında başlatılan ve köyünde heyecanla beklediği çok büyük vaatler verilen Papaz Deresi suyun projesi her seçim öncesi köye gelen siyasetcilerin anlattıkları masallara konan ve bugüne gelen daha ortada görünen hiçbir belirti olmayan Papaz Deresi Barajı ne zaman olacak diye şimdi köylü yine sormaya başladı.

Pamukovaber Canlı Yayınına konuşan köyüllere sorduğumuza  “En büyük sorunumuz su” diyorlar.

Şimdiki muhtar İsmail Dinçer ise “köyümüzün suyu eksik bu yüzden meyve ve sebzelerimiz kuruyor. Yetiştirdiğimiz ürünlerimiz hem kalitesiz, hemde değeri düşük oluyor. Köyümüz’e mutlaka su lazım. Bize yıllardır verdikleri sözleri yerine getirseler Projeyi yapıp barajı doldursalar o su daha kaletisi ve daha ucuza kullanılabilir. Bizim köyden başka 11 tane daha köy o sudan yaralanır.”diyor.

Canlı Yayınımıza konuşan köylüler ve muhtar “yetkileler bizim sesimizi duysun. Biz u an susuzluk yüzünden mağduruz” diyorlar.

İŞTE AHİLER KÖYLÜLERİ BUGÜN BUNLARI SÖYLEDİLER.

ESKİ MUHTAR 2012 TARİHİNDE DE BUNLARU SÖYLEMİŞTİ

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2021, 11:34

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER