banner392

Tarım aletleri ve otomotiv pazarı kurulacak

Pamukova da ilk defa Meyve ve Sebze Hali konusunda öncülük yapan Başkan İbrahim Erol. Halin haftada bir gün İkinci el tarım aletleri ve otomotiv satış’ı için verileceğini söyledi.

Tarım aletleri ve otomotiv pazarı kurulacak
7 Ocak 2012 Cumartesi günü başlayacak olan ikinci el tarım aletleri ve otomotiv alım-satım pazarında bölgenin ihtiyacı olan her türlü tarım aracı ve ikinci el otomotiv satışı yapılacak.
 
Konuyla ilgili bilgi veren Pamukova Meyve ve Sebze Üreticileri Birliği başkanı İbrahim Erol şunları söyledi.
 
“Değerli köylülerimiz, esnafımız, memurumuz ve halkımızın ihtiyacı olan Tarım aletleri ve otomotiv pazarını 2012 yılı itibariyle her hafta Cumartesi günleri Pamukova D-650 Karayolu üzeri Karapınar Köyü sapağı yanında Meye Üreticileri Birliği sahasına açılacaktır.
Yeni ve ikinci el tarım aracı ve otomotivle ilgilenen herkesi 7 Ocak 2012 günü halimize davet ediyorum” dedi.
 
Pamukova da ilk defa kurulacak Tarım ve Otomotiv alım-satım pazarının bölgede ilgi göreceği tahmin ediliyor.
 
NOT: İlgilenenler Başkan İbrahim Erol’ u (0 542 325 73 85) nolu telefondan arayarak bilgi alabilirler.
Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2011, 00:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ismail cengel
ismail cengel - 12 yıl Önce

Ben çok sevindim bu guzel organizasyona pamukovagibi bir meyve cenettinin kendi reklamini yapmasi gerekir.Guzel bir baslangiç ve sunuda belirtmek istiyorum turkiyenin uretim ve tuketim merkezi olan istanbulada çok yakiniz dier tarim ureticileri olan illere bakarak.Sunu soylemek istiyorum birlikolup bu organizasyonu sadece pamukova sinirlarinda birakmayalim,çunku bir urunu uretmek nekadar zorise gordugum kadariyla pazarlamak dahadazor.Birlik ve beraberlik olursa bu isler daha iyi olur. Saygilarimla.

PAMUKOVALI
PAMUKOVALI - 12 yıl Önce

PAMUKOVAMIZIN KALKINMASINA FAYDA SAĞLAYA BİLECEK, İBRAHİM BAŞKANIMIZ GİBİ GÜZEL FİKİRLERİ OLAN KİŞİLERE MADDİ VE MANEVİ DESTEK VERİLMELİ. OLUMSUZ YORUMLAR YAPILARAK MORALLER BOZULMAMALI,BİRLİK OLUNUR İSE KAZANAN PAMUKOVA OLUR.7 OCAK 2012 TARİHİNDE İBRAHİM BAŞKANIN DAVETİNE 1 SAATİNİZİ AYIRIP KATILINKİ BU GÜZEL PROJEDE İLGİSİZLİKTEN BAŞLAMADAN BİTMESİN.

AHMET ŞEN
AHMET ŞEN - 12 yıl Önce

BİZLER GEÇTİĞİMİZ YEREL SEÇİMLERDE BİRİNCİ PROJEMİZ 1- AÇIK PAZAR 2-KOOPERATİF 3- SOĞUK HAVA DEPOSU 4- AMBALAJ VE PAKETLEME FABRİKASI BUNU BÜTÜN KÖYLERİMİZDE BİZZAT BİZLER SAADET PARTİSİ OLARAK DİLE GETİRDİK BU PROJEYE SAHİP ÇIKILMASINI İSTEDİK BU BÖLGE TARIMA DAYALI BİR YERDİR ANCAK BURASI BUTİP PROJELERLE KALKINIR DEDİK AMA HİÇ KİMSEYE ANLATAMADIK AMA ZAMAN GEÇ DEĞİL YİNEDE GÜZEL BİR PROJE HAZIRLANIRSA KABUL GÖRECEĞİNİ ZANNEDİYORUM BUNU KİM YAPARSA BİZ HER TÜRLÜ KATKIYA HAZIRIZ BU BÖLGEDE ELELE VEREREK ÇİFTÇİLERLE BÜROKRASİ VE SİYASİLER ACİLEN BU KONUDA BİRTOPLANTI YAPMALIDIRLAR BU KONUDA SİYASİ DÜŞÜNMEMEK LAZIM HİZMET İÇİN HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPMASI GEREKİR TORUNLARIMIZA GÜZEL BİR DÜNYA BIRAKMALIYIZ. SAYGILARIMLA.

Nurettin Doğan
Nurettin Doğan - 12 yıl Önce

Şimdiye kadar yapılan tüm yorumlara katılıyorum.değerli kardeşim Başkan İbrahim'in özverili çalışmalarından ve de başarılarından dolayı da canıgönülden kutluyorum.

emekli öğretmen
emekli öğretmen - 12 yıl Önce

ben pamukovadan sıradan bir çifçiyim fevziye köyüne giderken yol kenerında bir yer yapıldığını gördüm dikkatimi çekti içeriye girdim içeride bir kantarın yapıldığını wc nin mescidin ve kahvenin yapıldığını gördüm biraz ilerdede büyük çelik çatılar altında dükyanları farkettim kantarda duran vatandaşa sordum burası nedir neyin nesidir diye sordum bana yolun kenarında dikili olan levhayı işaret etti bir yandanda çifçiler kimisi üzüm kimisi şeftali kamyonlara sarılıyordu göründüğüm kadarıyla tarım ürünlerinin alıp satıldığı görülüyordu öğrendimki pamukovamızda meyve üreticiler birliği kurulmuş gördüğüm o saha birlik tarafından satın alınmış herşeyiyle dükyanlar yapılıp çalışmaya başlamış yine kantarcıya sordum bu değirmenin suyu nereden geldide bütün bunlar öğrendiğim kadarıyla kısa bir süre içerisinde oldu bugün duyuyorumki aynı yerde pamukova içincumartesi günleri tarım aleti ve otomotiv pazarı kurulacakmış bunların hepsi pamukovamız için nekedar büyük bir hizmet ki yapanlara teşekkür

yönetici
yönetici - 12 yıl Önce

çifçilerin %90 ından ilgi alaka yok bari yorumlarınızı lutfedinde ne duşunduğunuzu anlayalım.heeeeeeeeeeeyyy halcilerin köleleri ordamısınız.

YORGUN ÇİFTCİ
YORGUN ÇİFTCİ - 12 yıl Önce

heey çiftçiler uyanın artık şu birlige destek verinde hep beraber bazılarının kölesi olmaktan kurtulalım.Yoksa sonumuz hiç hayra alamet degil.VERDİGİN MALIN PARASINI TÜCARIN KEYFİ GELECEKTE ÖLME EŞŞEGİM ÖLME . BANA GÖRE HAVA HOŞ.

ibrahim murat keskin
ibrahim murat keskin - 12 yıl Önce

pamukova ovamız sebze meyve diyarı olarak bilinmekte.fakat burada en önemli eksiklik ise pazarlamaya gerekli desteğin ve önemin verilmemesi üreticilerimiz kaliteli ürün yetiştirmekte gercekten başarılı fakat pazarlama sıkıntılı bu üretici birliği gercekten çok gerekli ve faydalı olacak ama başta pamukova kaymakamının,il ve ilce tarım müdürlüğünün,belediyenin,esnasın ve siyasitcilerin vede bölge üreticilerini buraya sahip cıkması gerekli.tarım aletleri ve otomotiv pazarı kurulmasıda gercekten güzel bi düşünce hareket getirmesini temenni ediyorum.yetkilileri kutluyorum.İLGİLİ KURUM VE KURULUŞLARINDA BU OLUŞUMU GÖZ ARDI ETMEMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM.


SIRADAKİ HABER