banner392

‘Ormanda’ oyunu kahramanlarına Asalette yemek ziyafeti verildi.

Pamukova 75. Yıl İlköğretim Okulu 4/B sınıfı öğrencilerine tatilde unutamayacakları yemek ziyafeti verildi. Yemeğe okul müdürü, müdür yardımcıları, sınıf öğretmenleri ve veliler de katıldılar.

 ‘Ormanda’ oyunu kahramanlarına Asalette yemek ziyafeti verildi.

Salı günü dersten sonra Asalet Izgara köfte salonunda arkadaşları ile birlikte olan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 

75. Yılın 4/B sınıfı öğrencileri 20 gün önce sene sonu etkinliği kapsamında “Ormanda” adlı tiyatro oyunu ile haber olmuşlardı.

 

Kıbrıs Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Hakan Yozcu tarafından yazılan “Ormanda” adlı oyunu sahneleyen ve güzel bir performans gösteren öğrencilerin oyunu tüm okul öğrencileri dışında Pamukovalılar tarafından da ilgiyle izlenmişti.

 

Sınıf öğretmenleri Ülkü Gazovalı ise oyunu yönetmişti. Eğitim-Öğretim dönemi boyunca yoğun bir çalışma yapıldığını söyleyen Ülkü Gazovalı “Öğrencilerimiz başarılı bir dönem geçirdiler. Tatili hak ettiler. Bizde tatil öncesi okul idaresi ve öğretmenler veliler ile birlikte öğrencilerimize yemek ikramında bulunduk.”dedi.

 

Öğrenciler ise yemekte günün anısına cep telefonları ile fotoğraflar çektiler. Ardaşları ile uzun uzun sohbet ettiler.

 

Yemeğe Okulu müdürü İlyas Göktaş, Müdür yardımcısı Hakan Doğan, Teknik lise müdür yardımcısı ve aynı zamanda sitemiz köşe yazarlarından Yılmaz Arslan ve veliler de katıldılar. 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2014, 18:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER