banner392

İşte adam gibi kurum İLKSAN

İlk Okul Öğretmenleri Yardımlaşma Sandığı bu sene emekli olan öğretmenlere teşekkür belgesi gönderdi. Milli Eğitim Bakanı ise velilire her okul kitabı arasında mesaj gönderdi. İlçe Milli Eğitimin ise tısı çıkmadı.

İşte adam gibi kurum İLKSAN

Emekliliği gelmiş ve kendi istekleri ile emekli olan öğretmenlere İlksan teşekkür plaketi gönderdi. Genel Müdür Mustafa Çağlayan ve İlksan Yönetim Kurulu başkanı Tuncer Yılmaz imzası ile Pamukova’da da emekli olan İlksan üyesi öğretmenlerin hepsine gelen teşekkür belgesinde

“Ülkemizin kalkınmasında bir eğitim neferi olarak hizmetleriniz her zaman hatırlanacaktır. İlksan olarak emeklilik yaşantınızda sağlık mutluluklar dileriz” deniyor.

İlk Okul Öğretmenleri yardımlaşma Sandığı bazıları tarafından ele geçirilmeye çalışılıyordu. Hatta dağıtılmasını birikmiş paraların alınmasını isyetenlerde vardı.

Ancak İlksan öğretmenlerin birikmiş kesintilerini öderken de hiç diğer KEY ödemeleri gibi yapmadan, öğretmenlerin hak edişlerini kaybetmeden, KEY hesapları gibi parça parça etmeden. Bir kalemde ve üç gün gibi kısa bir sürede ödeyen kurum olarak bizim takdirimize nail olmuştur.

Hayatının bir kısmını insan yetiştirmede harcayan mum gibi sönen öğeretmenlere ne yazık ki kendi kurumu Milli Eğitim Bakanlığı ve müdürlükleri sahip bile çıkamıyor.

Bu senede sene başında okullara dağıtılan devlet kitapları arasında velilere mesajlar gönderen Milli Eğitim Bakanı’nın öğretmen emekli olmuş, olmamış umrunda değil.

Tabi ki İlçe Milli Eğitim de aynısı. Pamukova da bu sene emekli olan öğretmenleri tanımak bile istemeyen İlçe Milli Eğitim i acaba öğretmenler ne kadar tanırlar onuda emekli olmuş öğretmenlere sormak lazım.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 23:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
BİRİSİ
BİRİSİ - 14 yıl Önce

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ BEKLE

SIRADAKİ HABER