Kategoriler

Pamukovahaber

Arınç ve Gökçek e soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında soruşturma başlattı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında geçen tartışmada sıcak gelişme yaşandı. Arınç'ın sözleri ile harekete geçen Ankara Cumhuriyet Cumhuriyet Başsavcılığı, Arınç ve Gökçek hakkında soruşturma başlattı.

Halkın kurtuluşu Partisi, Ankara Mimarlar Odası, CHP Milletvekili Atilla Kart ve bazı memurların şikayeti üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.
 
Arınç hakkında görevini kötüye kullanma ve bilgileri gizleme suçlarından, Gökçek'e ise görevini kötüye kullanma suçlarından soruşturma başlatıldı.
 
Eğer soruşturmada savcılık suç unsuruna rastlarsa, Melih Gökçek için İçişleri Bakanlığı'ndan izin istenecek. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç için ise dokunulmazlığı nedeniyle fezleke düzenlenerek Meclis'e gönderilecek.

 
Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Güncel
39 Kez Görüntülendi.
Gökgöz Mahallesi İftar Yemeğine ilgi büyük oldu.
Eğitim
623 Kez Görüntülendi.
Sakarya da Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Semineri yapıldı.
Spor
256 Kez Görüntülendi.
Fevziye Spor Yeni Sezon için 4 oyuncu Transfer etti.
Köyler
68 Kez Görüntülendi.
Pamukova da kar yağışı devam ediyor.
Güncel
96 Kez Görüntülendi.
Pamukova Yeniden Refah Partisi Abdulkadir Turan la Yola devam dedi
Ekonomi
277 Kez Görüntülendi.
ESSEN’in Muhteşem Cuma indirimi ses getirdi
Eğitim
146 Kez Görüntülendi.
24 Kasım Öğretmenler Günün 43. Yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Pamukova'da da kutlandı.
Özel Haber
170 Kez Görüntülendi.
Bir Hafta da Dünya Turu Nasıl yapılır? İzleyin lütfen.
Güncel
129 Kez Görüntülendi.
Pamukova’da Cumhuriyetin 101. yılı coşku içinde kutlandı.
Özel Haber
237 Kez Görüntülendi.
Pamukova Yerel Ürünler Festivali Üretici ve Tüketiciyi Buluşturdu.