Kategoriler

Pamukovahaber

Pamukova CHP Milletvekillerinin ilgi odağı oldu.

CHP Pamukova adayı için Milletvekilleri Pamukova’ya adeta sortiler düzenliyor. CHP Başkan adayı Hüseyin Eryiğit’e destek için gelen bugünkü vekiller çarşı Pazar ve parklarda oturan vatandaşları dinlediler. Değişim istediler ve Hüseyin Eryiğit'e de oy istediler.

Bugün Pamukova’ya saat 11.00 gibi gelen CHP nin en genç vekillerinden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ile Yalova Milletvekili Özcan Özel, Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy Pamukova da çok sayıda esnafı bire bir ziyaret ettiler.

Mehmet Ali Çelebi’yi gören vatandaşlar ona daha yakın ilgi gösterdiler. Aynı zamanda pilot olan Çelebi ve vekillerle fotoğraflar çektirdiler.

İl Başkanı Erdoğan Isır’ında katıldığı Pamukova seçim çalışmalarına İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu. İlçe Başkanı Ali Teke, İYİ Parti İlçe Başkanı Kemaletin Yörük ve Meclis üyeleri de katıldılar.

Pamukova’da iki koldan çalışma yapan CHP Milletvekilleri CHP ve İyi Parti ortak adayı olan Hüseyin Eryiğit’i desteklemek için geldiklerini Eryiğit’in kazanmasıni istedikerini anlattılar. “ Hüseyin Eryiğit kazandıktan sonra Pamukova daha sık geleceklerini söyleyen Mehmet Ali Çelebi ve vekillere giderlerken İlçe Başkanı Ali Teke tarafından Pamukova Ayvası ürünleri hediye edildi.

Pamukova’dan sonra Yalaova’ya giden vekillerden sonra Önümüzdeki Haftada Pamukova’ya 6 Martta CHP Milletvekilerinden Benhan Şimşek, 13 Martta ise Abdullatif Şener’in geleceği öğrenildi.

CHP VEKİLERİNİN BUGÜNKÜ ESNAF ZİYARETLERİ PAMUKOVAHABER KAMERALARI TARAFINDAN ÇEKİLDİ. TÜM GÖRÜNÜTLER GALERİ OLARAK DÜZENLENDİ VE GÖRÜNTÜLERİ GÖRMEK VE ALMAK İSTEYENLER TIKLAYARAK GÖREBİLİR VE ALABİLİRLER. 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Son Dakika
167 Kez Görüntülendi.
Pamukova'da Öğrenci Otobüsü Devrildi. Kaza ucuz atlatıldı.
Özel Haber
86 Kez Görüntülendi.
Pamukova’da 23 Nisan 104 yılında coşkuyla kutlandı
Son Dakika
476 Kez Görüntülendi.
Ece Söyler, Yılmaz İri ve Önder Bilaloğlu son mitinglerini yaptılar.
Son Dakika
230 Kez Görüntülendi.
Pamukova 'da Seçim konuşmaları için alanlar hazır kuralar çekildi.
Siyaset
162 Kez Görüntülendi.
CHP Tam kadro Sakarya Meydanlarında
Son Dakika
200 Kez Görüntülendi.
Ağaçlar Yosun Tehdidi altında.
Siyaset
334 Kez Görüntülendi.
AK Parti Pamukova Belediye Başkan ve Meclis üyelerini tanıttı.
Siyaset
220 Kez Görüntülendi.
Ahmet Şen: ‘Biz kazanacağız’ dedi.
Siyaset
266 Kez Görüntülendi.
Ece Söyler “Bu defa Pamukova kazanacak” dedi.
Spor
336 Kez Görüntülendi.
Akhisar Anadolu Lisesi öğrencileri satranç Turnuvasında 2. Oldular.