Notice: Undefined index: productname in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_themes/hs-retina/_custom.php on line 17

Notice: Undefined variable: theme_path in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_themes/hs-retina/_custom.php on line 145

Notice: Undefined index: yorum_onaysiz in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_themes/hs-retina/_custom.php on line 150

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/index.php on line 57

Notice: Undefined variable: detay in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/functions.php on line 56

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0
CHP Belediye Meclis üyeleri Meclis kararlarını halka açıklama kararı aldılar.
Notice: Undefined variable: string in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/head.php on line 689

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

Kategoriler

Pamukovahaber

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

CHP Belediye Meclis üyeleri Meclis kararlarını halka açıklama kararı aldılar.


Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

Pamukova belediyesinin 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü İller Bankasından alt yapı çalışmaları ile bozulan yollar için 7 milyon liralık (Eski para ile 7 trilyon) kredi yetkisi istemi ile toplanması ve bu talebin meclisten Ak Partili 8 üyenin evet oyu CHP li 3 meclis üyesinin hayır oyu ile geçmesi ile başlayan açıklamalar art arda geldi.


Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0
 Meclis toplantısının yapılacağı gün yerel medyada çıkan haberler sonrası, Pamukova belediyesince yapılan oldukça sert bir dille yapılan basın açıklamasında “Gelişmeye ve değişime ayak direyen dar görüşlü “olmakla suçlanan CHP li belediye meclis üyelerinden çok konuşulacak basın açıklaması geldi.

CHP İlçe Başkanlığı binasında CHP İlçe Başkanı Ali Teke, yönetim kurulu üyeleri, CHP meclis Üyeleri Murat Aydoğdu Ece Söyler ve Hüseyin Eryiğit’in katılımıyla yapılan basın açıklamasında ilginç detaylar dikkat çekti.

Açıklama sonunda ise her CHP li Meclis Üyeleri bundan böyle her meclis toplantısı sununda halkı bilgilendirmek için Basın açıklamaları ile toplantı gündemlerini ve meclis kararlarına açıklayacaklama sözünü verdiler.

“Meclis toplantıları sonunda Parti binasında gelerek CHP li üyeler olarak basın açıklamasa yolu ile meclis toplantılarını halıknı bilgisine sunacağız. Halkımız bu açıklamaya çekinmeden gelebilir, yada görsel yada yazılı, yada internet sitelerinden haberler yolu ile gündem ve yapılmış olan toplantıları öğrenebilirler” dediler.

İŞTE CHP Lİ MECLİS ÜYELERİNİN YAPTIKLARI BASIN AÇIKLAMASI

Saygıdeğer Pamukova Halkımıza..!

Öncelikle göreve geldiğimiz 2014 Nisan’ından buyana bizlere, kamuoyuna kendimizi ifade etme fırsatı verenlere teşekkürlerimizi sunarak başlamak istiyoruz.

Bizler, ilçemizde yaşayan, yaşamayan ve yaşayacak olan tüm canlılarımıza olan sorumluluğumuzun bilinci içerisinde hareket  ederek karar verdiğimizi bilmenizi isteyerek basın açıklamamıza başlıyoruz.

Keşke, belediyemiz internet sitesinde şeffafca. tarafsızca ve samimiyetle, her gündem, her karar, her ihale ilanı, her ihale sonucu, her meclis oturumu, meclis toplantı salonunda, halka ve basına açık hatta ve hatta canlı yayınla tüm dünyaya açık yapılsaydı da biz bu açıklamaları yapmak zorunda kalmasaydık. Siz vatandaşlarımızda belediyede var denilen her türlü kaydı görseniz ve bilseniz.

Vatandaşımıza ve belediye çalışanlarına hizmet için alınan hiçbir araç alımına ret oyu vermediğimiz gibi, meclise ek gündemle gelen büyükşehir yasasından dolayı belediyemiz bünyesine katılan köylerdeki taşınmazların kiralama veya satış yetkisi verme kararında da hizmet gelir diye  kabul oyu verdik. Ancak; ilkinde öğrendiğimiz ek gündemlerin samimiyetsizliğinden ve  sizlerle fikir alışverişi yapamadığımızdan dolayı çoğunda çekimser oy kullandık.

Siz değerli halkımızı bilgilendirmek için istediğimiz ve kararlarla birlikte verilmesi gereken karar ekleri taleplerimize rağmen verilmemiştir. Verdiğimiz soru önergelerinin birkaçına verilen cevapları ve verdiğimiz önerilerin bazılarını sizlerle paylaşmak isteriz.

Soru:

-Satışı gerçekleşen yerler , hangi kamuyararı gözetilerek satılmıştır?(01.10.2014)

Cevap:

“ilçemizde devam eden, kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları sonucunda bozulan imar yollarının onarımında kullanılacaktır.” ( 03.11.2014)

Soru:

-Belediyemize ait dükkanların satış gerekçesi nedir?

Cevap:

“ilçemizde devam eden, kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları sonucunda bozulan imar yollarının onarımında kullanılacaktır.”

Soru:

-Beldiye meclisi mayıs olağanüstü toplantı gündemine gelen, 7 tirilyon tl iller bankasına borçlanma gerekçesi nedir?

Cevap:

“ ilçemizde devam eden, kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları sonucunda bozulan imar yollarının onarımında kullanılacaktır.”

 

-Satışlardan ne kadar gelir elde edilmiştir?  (01.10.2014)

Cevap: “satışı yapılacak taşınmazların muhammen bedelleri ihale şartnamesinde ve ihale ilanlarında belirtilmektedir.” ( 03.11.2014)

Soru;

-Devir işlemi gerçekleştiğinden bu yana, hangi parsellerin satışı yapılmıştır, bu satıştan parsel bazında ne kadar gelir elde edilmiştir? (02.03.2015)

Cevap: Kurumumuzdan istenilen bilgilerin uzun sürecek bir araştırma ve inceleme sonucunda elde edilebilecek olması ve yalnızca bu işlemler için personel görevlendirilmesi yapılması sonucunda birimlerimizdeki çalışmaların aksamasına yol açacak olması nedeniyle dilekçenize bilgi edinme kanunun  7. Maddesi hükmü uyarınca olumsuz cevap verilmektedir.(01.04.2015)

Meclisimizce gündeme bile alma duyarlılığı gösterilmeyen bazı  önerilerimizi paylaşacak olursak;

-İlçemizde yıllardır bir türlü kapalı bir  pazar yerinin yapılmadığını görmekle beraber bilindiği gibi YHT için yolcu indirip bindirme amaçlı ilçemizde bir istasyon yeri belirlenmiştir. İlçe içinden yada dışından kara yolu ile istasyano gelcek olan hususi araçların, şehirler arası otobüslerin, toplu taşıma yapan araçların da bu istasyonla bağlantı yapması düşünüldüğünde, YHT istasyonuna entegre bir otogar kaçınılmaz olmaktadır. 

-Ayrıca; Meyve ve sebze diyarı diye hepimizin övündüğü ilçemizde üretim yapan üreticilerimizin ekonomisine katkıda bulunmak asli görevlerimizden olduğundan yapılması zorunlu olan bu otogarın yaratacağı trafiği de kullanmak amacıyla YHT istasyonu, otogar ve üretici pazarı kompleksi ilçemiz için acil ihtiyaçlardandır.

-Belediyemize ait kapalı spor salonun çatısı hasarlı görünmektedir. Dolayısıyla hizmete kapalıdır. Hasarın giderilip halkımızın hizmetine açılması.

- Pamukova ilçemiz sınırlarındaki, ilköğretim öğrencilerine önümüzdeki eğitim öğretim yıllarında, hergün 250 ml günlük taze süt dağıtılmasının ön hazırlıklarını-n yapılıp, önümüzdeki yıl uygulamaya başlanması

-İlçemizde artan araç sayıları dikkate alındığında, çarşı merkezinde park alanları yetersiz kalmaktadır. Bu gerekçeyle ilçe trafiği olumsuz etkilenmektedir. Bu olumsuzluğun giderilmesi için oluşturulacak komisyonca park alanı yerleri tespit edilerek gerekli tarifenin oluşturulması,

Konularının meclis gündemine bile alınmadığını paylaşmak isteriz.

Yıllardır ilçesine bir Pazar yeri yapmamak mı? Gelişim, değişim.

Aynı parkı her defasında değiştirip ağaçlarını kurutup dibine demir döşeyip beton atıp taş döşemek mi? Gelişim değişim.

Atatürk heykelini yukarıdan aşağıya almak mı? Gelişim, değişim.

Asfaltın üstüne söküp takacağız diye, parke taş döşeyip, sökülenin hiçbirisinin yerine konmadığı gibi, döşenen parke yolların ekonomik ömrünü tamamlamadan üstüne asfalt yapmak için, almadığı borç satmadığı yer kalmaması mı?  değişim uzun vadeli yatırım.

Memlekin heryerinde öyle yapılıyor deyip, çöpleri vahşi depolama yerlerinde depolayıp vahşice yakarak, vatandaşını zehirlemek mi? Gelişim, değişim

Büyükşehir yasası gereği mallarına el koyduğu köylüsünden kendilerinin İMC usulü getirdikleri içme suyundan bile para aldıkları, ancak oralarda var olan göletleri değerlendirmeyip, ticari alan  vasıfı taşıyan şehrin göbeğine su doldurmak mı? Gelişim değişim

Her sabah 9 anonsu yapıp, muhaefet partisi genel başkanı geliyor diye bir anonsu yapmamak mı? Değişim gelişim.

Lise çocuklarının sunumları ayarında projeler görselleyip, adının başına büyük proje deyip, kamulaştırma kararında ve proje görselinde sözüm ona unuttukları hizmet binasını, iller bankası borçlanma kararı öncesi şart koşulduğu için, borçlanma talebine iliştirilermek mi?değişim gelişim geniş açılı görmek.

Bir dönem dikilen ağacı bir sonraki dönem sökmek mi? Değişim gelişim uzun vadeli görüş.

Popülist yaklaşım sonucu ilçe içi trafiği ve park yerlerini ücretlendirerek disipline etmeden, borç parayla kamulaştırma yaparak, otoprak yapacam deyip, çevresinde ücretsiz yerler varken kapalı otoparktan ücret alabileceğini düşünmek mi? Yoksa park ücreti almayarak yandaşlara peşkeş çekmek mi? Değişim gelişim.

Elindeki dükkanları satıp, mal sahiplerinin emeklerini, anılarını, yaşanmışlıklarını hiçe sayarak, yerlerini yine borç parayla kamulaştırma yaparak dükkan yapmak mı? Yoksa onları da satacam deyip yapsatçılığa soyunmak mı? değişim gelişim.

Ey halkımız..!

Günlerce özür dilesek de bu veballerden kurtulamayacağımızdandır ayak direnişimiz.

Saygılarımızla


Notice: Undefined index: video_resim in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/amp/detail-news.php on line 57
https://www.youtube.com/embed/XXoQcbaY5pI
Yorumlar


Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0
Daha Fazla Haber
Kültür Sanat
505 Kez Görüntülendi.
Türk Menşeli “Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü” Yurt Dışında Verilmeye Başladı.
Sıcak Haber
307 Kez Görüntülendi.
Pamukova Sevilen bir adamını kaybetti
Özel Haber
300 Kez Görüntülendi.
çobanlar 10 Milyonluk tesisleri talan ettiler.
Ekonomi
138 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Kamyoncular bir Taşıma ve İşletme Kooperatifi daha kurdular
Özel Haber
180 Kez Görüntülendi.
Çakır Muhammed'in Yeni Klibi yayınlandı.
Güncel
224 Kez Görüntülendi.
Pamukova ya yeni gelen Kaymakamı Ziyaretler devam ediyor.
Sağlık
163 Kez Görüntülendi.
Pamukova da eklem ağrıları için fizyoterapist Yakup Demir işe başladı.
Ekonomi
108 Kez Görüntülendi.
Başkan Fatih Akın Yerel Basınla bir araya geldi.
Son Dakika
314 Kez Görüntülendi.
Pamukova da güzel işler yapan Kaymakamımızı kimse unutamaz.
Sıcak Haber
209 Kez Görüntülendi.
ÖZCAN PEHLİVANOĞLU yazdı. "Ne Kavga Ama" dedi.

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0

Notice: Undefined variable: line in /var/www/vhosts/pamukovahaber.com/httpdocs/_php_sistem/fonksiyonlar.php on line 0