Kategoriler

Pamukovahaber

Grayderci Naci Kalp krizi geçirdi

Özel İdarenin grayder şoförü Naci Şener kalp krizi geçirdi. Üç gün önce Sakarya Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alınan Şenerin durumunun iyiye gittiği söylendi.

Pamukova, Geyve, Taraklı bölgesinde de çalışan Naci Şener Cuma günu Taraklı’da çalıştığı sırada başağrısı şikayeti ile Taraklı Devlet Hastanesine gitti.

Hastane de yapılan muyane sonunda kendisine tuzlu ayran içmesi tavsiye edildi. Akşam eve gelen ve tavsiye üzerine tuzlu ayran içen Şener sabah kalktığında kendisini daha halsiz ve rahatsız hisseti, bunun üzerine Pamkuova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Pamukova da yapılan muayenede Naci Şener in kalp krizi geçirdiği tanısı kondu. 112 acil servisi ile Sakarya Devlet Hastanesine kaldırılan Naci Şener yoğun bakıma alındı. İki gündür yoğun bakımda kalan Şener in durumun iyiyi gittiği öğrenildi. Bugün Şener e anju yapılacağı söylendi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sağlık
25 Kez Görüntülendi.
Pamukova da eklem ağrıları için fizyoterapist Yakup Demir işe başladı.
Ekonomi
22 Kez Görüntülendi.
Başkan Fatih Akın Yerel Basınla bir araya geldi.
Son Dakika
226 Kez Görüntülendi.
Pamukova da güzel işler yapan Kaymakamımızı kimse unutamaz.
Sıcak Haber
165 Kez Görüntülendi.
ÖZCAN PEHLİVANOĞLU yazdı. "Ne Kavga Ama" dedi.
Güncel
119 Kez Görüntülendi.
Kaymakamımız Gürsel Temurci Mardin in Nusaybin ilçesine atandı.
Eğitim
68 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Okula Destek ve YKS Destekli Özel Eğitim Kurumu hizmete girdi.
Son Dakika
130 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Kurban Bayramının 2. günü
Siyaset
234 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel Sakarya’yı Ayağa Kaldırdı.
Eğitim
220 Kez Görüntülendi.
Pamukova da 23 Nisan Etkinlikleri yarım kaldı
Siyaset
387 Kez Görüntülendi.
CHP li kadınlar Bugünde Pamukova Esnafını Ziyaret ettiler