Kategoriler

Pamukovahaber

Sosyete kuaförü tam sosyetik oldu.

Pamukova da kuaförlük alanından her zaman yeni hizmetlere imza atan Sosyete Kuaförü Fatih Yavuz kuaför dükkanını baştan aşağıya yeniledi. Ancak öyle bir yenilik ki Duble Hizmet anlayışı getirildi.

Sosyetenin Dükkanına tıraş için gelenleri şaşırtan hizmetler saymakla bitmeyecek kadar çok. Hijyenik bir ortamda yapılan tıraş esnasında kullanılan her malzeme başka bir müşteride kullanılmıyor. Müşteri özel arabası ile geldiği takdirde, arabası çalışanlar tarafından özel otoparka çekiliyor. Koltuğa oturan müşteri tıraş bitene kadar her koltuk ta kurulu bulunan LCD ekrandan televizyon izleyebiliyor.

Damat tıraş’ından hastalara ve daha ilk tıraş olacak küçükler için evlere kadar giderek hizmet verdiklerini söyleyen Sosyete kuaförü Fatih Yavuz:
“Tıraş olmayı işkence olmadan kurtardık. Sosyete Kuaföründe insanlar hem dinleniyor, hem de tıraşlarını oluyorlar. Müşteriler İsterlerse duşakabinde duşlarını bile alabiliyorlar” dedi.

Pamukova Sosyete Kuaförü adına yakışır bir şekilde tam bir sosyete kuaförü oldu. Darısı diğer kuaför dükkanlarının başına.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

pamukovalı 12 Yıl Önce

birde önlük güyseydiz saç sakal kırıntısı üzerinize atlamazdı

fatih yavuz 12 Yıl Önce

EMEĞİ GEÇEN TÜM DOSTLARIMA TÜM USTALARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM. HER BİRİ AYRI ÖZEN VE İTİNAYLA ÇALIŞARAK DAHA GUZELINI DAHA IYISINI YAPMAYA ÇALIŞTI SAĞOLUN ARKADAŞLAR ELLERİNİZE SAĞLIK

Tarık ARIN 12 Yıl Önce

Güzel İlçemize hayırlı olsun Pamukovalı hemşehrilerim herşeyin iyisine ve kalitelisine layık.Sizede hayırlı işler diliyorum.Trabzon'dan sevgi ve selamlar.Tarık ARIN.tRABZON POLİSEVİ ŞUBE MÜDÜRÜ

fatih yavuz 12 Yıl Önce

tşk ederim müdürüm dilek ve düşünceleriniz için inanın pamukovalılar herşeyin en ıyısıne en guzelını layik bızde elımızden gelını yapmaya calısıyoruz saygılarımızla görevinizde başarılar... diğer arkadasımızın yorumuna gelınce önlük pek saglıklı olmuyor rahat hareket edılmıyor nasıp olursa tek tıp kıyafetlerı hazırlatıyoruz daha rahat daha şık goruntuler ıcersınde olacak saygılarımızla

kadir kayıkçı 12 Yıl Önce

hayırlı uğurlu olsun

Daha Fazla Haber
Son Dakika
156 Kez Görüntülendi.
Pamukova'da Öğrenci Otobüsü Devrildi. Kaza ucuz atlatıldı.
Özel Haber
80 Kez Görüntülendi.
Pamukova’da 23 Nisan 104 yılında coşkuyla kutlandı
Son Dakika
471 Kez Görüntülendi.
Ece Söyler, Yılmaz İri ve Önder Bilaloğlu son mitinglerini yaptılar.
Son Dakika
230 Kez Görüntülendi.
Pamukova 'da Seçim konuşmaları için alanlar hazır kuralar çekildi.
Siyaset
162 Kez Görüntülendi.
CHP Tam kadro Sakarya Meydanlarında
Son Dakika
200 Kez Görüntülendi.
Ağaçlar Yosun Tehdidi altında.
Siyaset
334 Kez Görüntülendi.
AK Parti Pamukova Belediye Başkan ve Meclis üyelerini tanıttı.
Siyaset
220 Kez Görüntülendi.
Ahmet Şen: ‘Biz kazanacağız’ dedi.
Siyaset
264 Kez Görüntülendi.
Ece Söyler “Bu defa Pamukova kazanacak” dedi.
Spor
335 Kez Görüntülendi.
Akhisar Anadolu Lisesi öğrencileri satranç Turnuvasında 2. Oldular.