Kategoriler

Pamukovahaber

Sağlık Olsun.

Sitemiz köşe yazarı, Pamukova Öğretmenevi müdürü ve Halk Eğitim müdür yardımcısı Yılmaz Arslan ve birlikte katıldığı Metin Tan bu gece Show TV nin “Canlı Para” adlı yarışmasında çok güzel bir yarışma çıkardılar. Para kazanamadılar ama seyircilerin gönüllerini kazandılar.

Milyonlarca insanın seyrettiği Show TV programın ın Açık Para adlı yarışmasına ön elemeler sonucu gelen Yılmaz Arslan Alifuatpaşalı Metin Tan soğuk kanlı davranışları ile dikkatleri çektiler. Pamukova yı da tanıttılar. Yılmaz Arslan Bir ara kendi yazdığı şiirlerden iki dörtlükte okudu. Rahat tavırları ile dikkat çekti. Metin Tan ise ilk 3 soruda Yılmaz Arslan ın tercihleri doğrultusunda kararları destekledi. 3. Soruya kadar ellerindeki 1 milyonu tutmayı başardılar.
4. Soruda 1 milyonları 475 bin tl düştü. 5. Soruda ise Güney Amerakalı liderler değildir. Sorusunu yeniden doğru bilerek ellerindeki 475 bin tl yi 6. Soruya kadar taşıdılar. 6. Soruda bayan mı? Erkek mi olsun sorusuna erkek tercihi yaptılar.
Erkek tercihi sorularında üç şık geldi. Soru ise “Türkiye de nüfusa göre en fazla erkek ismi Ali mi? Mustafa mı? Mehmet mi? Sorularında iki seçeneğe paralarını koymaları gerekiyordu. Ali ve Mustafa üzerine paralarını koyan Yılmaz Arslan ve Metun Tan ikilisi paralarını kaybettiler. Böylece Türkiye de en fazla erkek isminin Mehmet olduğu da öğrenilmiş oldu.
 
Yarışma sonunda telefonla konuştuğumuz Yılmaz Arslan Pamukova ya selam ve sevgiler gönderdi. Arslan:
“Güzel bir yarışma oldu. Yarışma sayesinde Türkiye’de Mehmet isminin çok olduğunu öğrenmiş olduk” dedi.
Bizde Yılmaz Arslan ve Metin Tan’a teşekkür ediyor Pamukova adına katıldıkları yarışmanın çok güzel geçtiğini her şeyin para demek olmadığını oraya katılmanın bile çok önemli olduğunu iletmek istiyoruz. “Sağlık olsun” diyoruz.
Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ERCÜMENT CİRİT 14 Yıl Önce

SAĞLIK OLSUN YILMAZ BEY.BENDE PAMUKOVA'DANIM SİZE ÇEVRENİZDEN BİR ÇOK ŞEYLER SÖYLEYECEKLER BENİM GİBİ.FAKAT KEŞKE ÇOK BİLDİĞİNİZİ BELLİ ETMESEYDİNİZ.BU TİP YARIŞMALARDA SİZİN DURUMUNUZA GÖRE SORU ÇIKARIYORLAR.HATTA BİLDİĞİNİZ SORULARDA BİLE ACABA NEYDİ DİYE BİLE GÖSTEWREBİLİRDİNİZ.TABİİKİ ŞU VAR HERŞEY PARA DEĞİL BUNU TÜM TÜRKİYEYE GÖSTERDİNİZ.AYRICA BU KONUDA SİZİ TEBRİK EDERİM.EN BAŞTA KİTAP OKUMAK İLE İLGİLİ TESPİTLERİNİZ.GERÇEKTEN SİZİ YÜREKTEN ALKIŞLIYORUM.HAYATTA SAĞLIK VE MUTLULUKLAR SİZE

Faruk Gökbulut 14 Yıl Önce

Yılmaz Hocam hayatta kaybettiğin şeyler yeterki maddi konular olsun,onları zaten sen er veya geç berteraf edersin.Sana bundan sonraki yaşamının her anında önce sağlık sonra başarı ve mutluluklar dilerim...

muhammed 14 Yıl Önce

hocam tebrikler bnce yarışmaya gelen en iyi yarışmacı sızdınız ama sonu pek iyi olmadı cunku cokzor ve yarışmayla alakası olmayan bir oruyla karşı karşıya kaldınız ve cok üzüldüm bence bu sorunun sorulması sıze büyük bi haksızlıktı.çünkü bu yarışma bir bilgi yarışmasıydı fakat sorulan soruya bakarsak bu bir şans sorusu idi bu soruyu kime sorsak bilemzdi.böyle bir bilgi yarışmasında bu kadar sacma ir sorunun sorulması cok buyuk bir sacmalıktır diye düşünüyorum ama yinede mükemmeldiniz hocam yanlız yanınzdaki kişiden pek destek göremedinizz ama yinede sizin bilginize hayran ldum hayatınızda inşalllah başarılı olursunuz

birisi 14 Yıl Önce

sizleri izledim ikiniz de kendinizi övdünüz ama biriniz iki trilyon parayı batırmış.biriniz 7 km lik kitap okumuş ama burnunun ucundaki babili okumamış.yazıııııık.bir de hava atıyo şu kadar kitap okudum diye.ya ali ismi nasıl olur da türkiyede çok olur sanki burası alevi toplumu.buna da mı kafanız çalışmadı.yazık ben hiç kitap okumadım ama sizlerden cok daha soru bildim. y6azık .yazık.nasıl bilmezsin türkiyenın mehmetçiğini mehmedini.gercekten yazık. atalarımız doğru soylemiş büyük konuşma diye.kitap okumuş da falanmış filanmış.hava attın ama nafile neyse öğretmenim yazık oldu sana.hem cok cocuksu idin.70milyon seni izledi ağır adam olacaktın vessalam.

brhsn 14 Yıl Önce

Hocam çok okumuşsun ama boş okumuşsun hersey kitaplarda yazmaz...zaten çıkan sorular çok basitti alim olmaya gerek yok ben bile evde 5 de 5 yaptım bıde yanına bi tüccar almşıın batırdığı paradadan baska bısey söylemedi sonuçya sıfır çekerek döndünüz biraz da gazete okuyun mehmet sorusunun cevabı gazetelerde bile yazdı ...

Daha Fazla Haber
Özel Haber
680 Kez Görüntülendi.
Pamukova. Pamukova olalı böyle zulüm görmedi.
Sıcak Haber
1469 Kez Görüntülendi.
Emre Sarıca Hayatını kaybetti.
Son Dakika
263 Kez Görüntülendi.
Pamukova'da Öğrenci Otobüsü Devrildi. Kaza ucuz atlatıldı.
Özel Haber
146 Kez Görüntülendi.
Pamukova’da 23 Nisan 104 yılında coşkuyla kutlandı
Son Dakika
518 Kez Görüntülendi.
Ece Söyler, Yılmaz İri ve Önder Bilaloğlu son mitinglerini yaptılar.
Son Dakika
247 Kez Görüntülendi.
Pamukova 'da Seçim konuşmaları için alanlar hazır kuralar çekildi.
Siyaset
176 Kez Görüntülendi.
CHP Tam kadro Sakarya Meydanlarında
Son Dakika
213 Kez Görüntülendi.
Ağaçlar Yosun Tehdidi altında.
Siyaset
348 Kez Görüntülendi.
AK Parti Pamukova Belediye Başkan ve Meclis üyelerini tanıttı.
Siyaset
228 Kez Görüntülendi.
Ahmet Şen: ‘Biz kazanacağız’ dedi.