Kategoriler

Pamukovahaber

Cumhuriyet Parkı sona yaklaştı.

Pamukova Belediyesi tarafından Elperek mahallesinde yapımı devam eden “Cumhuriyet Parkı” sona yaklaştı.

Belediye tarafından yapılan elperek mahallesindeki ilk park olma özelliği taşıyan Cumhuriyet Parkı çevrede oturan mahalle sakınlari tarafından da ilgiyle izleniyor.
Parkın bir iki güne açılışı yapılacak. Daha öncede yaptığımız haberlerde parkin 29 Ekim e yetiştirileceği açıklanmıştı. 28 Ekim günü parkın önemli bir kısmı tamamlandı ve parka çeşitli ağaçlar getirilerek son işleri tamamlandı.

Parkın yapımı esnasında çalışanları denetleyen Osman Yılmaz 28 ekimde de ağaçların yerlerine dikilmesi konusunda çalışanları bir an olsun yalnız bırakmadı.
Belediye başkanı Cevat Keser ise park alanlarının çoğaltılmasını Pamukova nın yeni yaşam alanları olarak değerlendiriyor.

Keser:
“Pamukova yı daha modern bir şehir yapabilmek için çalışıyoruz. Yeşil alanları çoğaltmak için gayret ediyoruz. Cumhuriyet Parkı da bu alanlardan sadece biridir. Daha fazla yaşam alanları elde etmek için çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.




Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

filiz 13 Yıl Önce

evet çok güzel bir park.bu mahallede oturmaktayım.yüreğinize ve emeğinize sağlık.çok teşekkür ediyoruz çocuklarımız ve biz ev hanımları için süper oldu.çevre ilçelerdeki belediyelerede örnek olur inşallah.

bahattin ihtiyar 13 Yıl Önce

ben bu parkın yapımında emeği geçen bir pamukova belediyesi işçisi olarak başta başkanım cevat keser ve osman yılmaza verdikleri destek için teşekkür eder mahalle halkına hayırlı olmasını dilerim.yapılacak dokuz adet daha parkımız var durmak yok yola devam.

leon 13 Yıl Önce

cumhuriyet mah lesinede istiyoruz biz oralara gidemeyiz çok uzagız ricamız üniversite arkası olursa çok seviniriz yoksa diğer park gibi oda mafolur çocuklar tarafından çok dışarıda kalıyoruz o yüzden çok istiyoruz lütfen üniversite yanına lütfen ayrıca park çok güzel olmuş pamukovamıza yakışır

bahattin ihtiyar 12 Yıl Önce

önce parkımızı beğendiğiniz için teşekkür ederim şimdı sıra siz mahalle sakinlerinde mahalleli ve belediye ortaklaşa olarak güzel bir açılış yapmanızı bekliyorum sizede bu yakışır

bahattin ihtiyar 12 Yıl Önce

leon isimli arkadaş sizin dikkatinize cumhuriyet mahallesinede aynı park yapılacaktır bundan şüpheniz olmasın şu an on tane parkın ihalesi yapıldı ve bitti başkanımız bu konuda çok ama çok duyarlı yapilan işleri bizzat takip etmektedir sırası gelince orasıda yapılacaktır inşaallah bu park yapımları tamamen pamukova belediyesinin kendi öz kaynak ve elemanları tarafından yapılmaktadır .

Daha Fazla Haber
Son Dakika
156 Kez Görüntülendi.
Pamukova'da Öğrenci Otobüsü Devrildi. Kaza ucuz atlatıldı.
Özel Haber
80 Kez Görüntülendi.
Pamukova’da 23 Nisan 104 yılında coşkuyla kutlandı
Son Dakika
471 Kez Görüntülendi.
Ece Söyler, Yılmaz İri ve Önder Bilaloğlu son mitinglerini yaptılar.
Son Dakika
230 Kez Görüntülendi.
Pamukova 'da Seçim konuşmaları için alanlar hazır kuralar çekildi.
Siyaset
162 Kez Görüntülendi.
CHP Tam kadro Sakarya Meydanlarında
Son Dakika
200 Kez Görüntülendi.
Ağaçlar Yosun Tehdidi altında.
Siyaset
334 Kez Görüntülendi.
AK Parti Pamukova Belediye Başkan ve Meclis üyelerini tanıttı.
Siyaset
220 Kez Görüntülendi.
Ahmet Şen: ‘Biz kazanacağız’ dedi.
Siyaset
264 Kez Görüntülendi.
Ece Söyler “Bu defa Pamukova kazanacak” dedi.
Spor
335 Kez Görüntülendi.
Akhisar Anadolu Lisesi öğrencileri satranç Turnuvasında 2. Oldular.