Kategoriler

Pamukovahaber

Yeniden yapımına başlanan Kent Park’ı başkan yakından takıp ediyor.

Daha önce Pamukova Belediyesi parkı olarak bilinen yeni adı Kent Park olacak olan parkın yapımı devam ediyor. Belediye Başkanı Cevat Keser yapım çalışmalarını fırsat buldukça balkon’dan takip ediyor.

Bugün Kent Park için tırla getirilen büyük ağaçlar meraklı vatandaşların bakışları arasında iş makineleriyle parka indirildiler.
 
Yeni Kent Parkı’nın mayıs ayına kadar bitirilip hizmete açılacağı bildirildi. Yeni parkta eski yapı tamamen değişiyor. Ortadan sürekli akacak bir dere olacak. Yazın gölgesinde oturulabilecek büyük ağaçlar yanında vatandaşların rahat zaman geçirebilmesi için ağaç masalar, çeşitli süs bitkileri ile görüntü estetiği ne önem verilecek.
 
Daha önce parkın ortasındaki çay ocağı ise parkın dışında bir alanda kurulacak.  Yapım çalışmalarını zaman zaman izleyen vatandaşlar her dönemde parkın yeniden yapılmasını eleştiriyorlar. Ancak önceki yapının da iyi olmadığını söylüyorlar. Şimdi herkes kent Park bitene kadar bekleyecek.


Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

aa 12 Yıl Önce

Cevat Başkan şu Pamukovaya birde TOKİ yi getirsen garibanı orta halliyi ev sahibi yaparsan varya sana herkes duacı olur.

melike 12 Yıl Önce

tüh keşke uğraşmasaydınız uğraştırmasaydınız tekrar beyenmeyip yıkılacagına eminim bunlarla vakit geçireceğinize bir dönüp bakın pamukovanın haline parklardan başka ne kaldı pamukovanın toprakları park kabul ediyorda şu saygı değer doktorlarımızı kabul etmiyor doktor istiyoruz sağlık istiyoruz çok mu şey istiyoruz

erdinç cenk 12 Yıl Önce

çakılan her faydalı çivi şüphe yok ki hizmettir. lütfen siyasi boyutu bilmiyoruz ama hastahanemizin durumu içler acısı geyveye muhtaç kalır olduk bunu sindiremiyorum lütfen başkanım birşeyler yapın pamukovada siyasetçi yoksunumu? yoksa sıkıntı nerede?

Eski 12 Yıl Önce

Tarih tekerrür ediyor Senin deden de paşa deresinde havuz yapıp tekneyle gezerdi.Yanlız senin havuzpark yapmana gerek yok.Pamukovanın her cadde ve sokakları SAYENDE havuz oldu.Sakın doğalgaz çalışması deme. Doğalgaz firması açtığı ve söktüğü parke taşlarını yerine koyacak ama sen onun yerine ben hallederim deyip birşeyler istersen yazın da tozunu çekeriz

Emir 12 Yıl Önce

başkanımızın ilerde yapacağı hizmetlerden memnun olacagımaza inyonuyorum

Daha Fazla Haber
Özel Haber
611 Kez Görüntülendi.
Pamukova. Pamukova olalı böyle zulüm görmedi.
Sıcak Haber
1423 Kez Görüntülendi.
Emre Sarıca Hayatını kaybetti.
Son Dakika
250 Kez Görüntülendi.
Pamukova'da Öğrenci Otobüsü Devrildi. Kaza ucuz atlatıldı.
Özel Haber
135 Kez Görüntülendi.
Pamukova’da 23 Nisan 104 yılında coşkuyla kutlandı
Son Dakika
512 Kez Görüntülendi.
Ece Söyler, Yılmaz İri ve Önder Bilaloğlu son mitinglerini yaptılar.
Son Dakika
245 Kez Görüntülendi.
Pamukova 'da Seçim konuşmaları için alanlar hazır kuralar çekildi.
Siyaset
175 Kez Görüntülendi.
CHP Tam kadro Sakarya Meydanlarında
Son Dakika
209 Kez Görüntülendi.
Ağaçlar Yosun Tehdidi altında.
Siyaset
345 Kez Görüntülendi.
AK Parti Pamukova Belediye Başkan ve Meclis üyelerini tanıttı.
Siyaset
227 Kez Görüntülendi.
Ahmet Şen: ‘Biz kazanacağız’ dedi.