Kategoriler

Pamukovahaber

Türk İş Genel Sekreteri Atalay: kıdem tazminatı ile ilgili nokta kadar sıkıntı yok.

Pamukova belediye başkanı Cevat Keser’i makamında ziyaret eden Türk İş Genel başkan yardımcısı ve Türk-İş Genel sekreteri Ergün Atalay: “Kıdem tazminatı ile ilgili çalışan arkadaşlarımızı sıkıntıya sokacak, tedirginliğe sevk edecek nokta kadar problem ve sıkıntı yok.” Dedi.

Pamukova belediye başkanı Cevat Keser e nezaket ziyaretinde bulunan Türk-İş genel başkan yardımcısı, Türk-İş Mali Genel Sekreteri  ve Demiryolu-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ile Adapazarı Demir-Yol-İş Şübe Başkanı Cemal Yaman ile birlikte başkanı ziyaret edip bir süre görüştüler.
Başkan Keser ‘in “Benim Adapazarı Vagon fabrikasında çalıştığım arkadaşlarım dediği konuklarının aynı zamanda
Sınıf arkadaşları, sıra arkadaşları olduğunu söyledi.
Keser: “Benim sınıf arkadaşlarım, sıra arkadaşlarım, aynı zamanda birlikte çalıştığım iş arkadaşlarım sadece nezaket ziyaretlerinde bulunmuşlardır. Kendilerine ilçem ardına hoş geldiniz. Bizi onurlandırdınız diyorum.” Dedi.
 
Son günlerde basında çıkan Kıdem tazminatı nın kaldırılıcağı hnaberleri ile ilgili Türk-İş Mali Sekreteri ve Demir-yol-İş genel başkanı Ergün Atalay a bizde soru sorduk. İşte Atalay ın Pamukovahaber.com a yaptığı özele açıklama şöyle:
 “KIDEM TAZMİNATI İLE İLGİLİ PROBLEM YOK”
Özellikle bunun altını çizerek söylüyorum. Bazı arkadaşlarımız kıdem tazminatı kalkıyor diye erken emekliye ayrılan arkadaşlarımız var. Kıdem tazminatı ile ilgili bir problem yok, sıkıntı yok. Bununla ilgili ülkenin başbakanının her atmosferde açıklaması var. Bununla ilgili çalışma bakanının, başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ ın, Ali babacan ın açıklamaları var. Hiçbir sıkıntı, hiçbir problem yok.” Dedi.


 
“KIDEM TAZMİNATININ KALDIRILMASI GENEL GREV SEBEBİDİR”
Kasım ayında sendikalar kanunu çıkacağınıda açıklayan Atalay:
“Sendika kanunu ile ilgili çalışmalar var. Türk-iş bununla ilgili genel kurul kararı var. Kıdem tazminatının kalkması genel grev sebebidir diye, Bunund a bir ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum ama yinede altını çizerek söylemek istiyorum. Kıdem tazminatı ile ilgili bir sıkıntı yok” dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sağlık
28 Kez Görüntülendi.
Pamukova da eklem ağrıları için fizyoterapist Yakup Demir işe başladı.
Ekonomi
22 Kez Görüntülendi.
Başkan Fatih Akın Yerel Basınla bir araya geldi.
Son Dakika
226 Kez Görüntülendi.
Pamukova da güzel işler yapan Kaymakamımızı kimse unutamaz.
Sıcak Haber
165 Kez Görüntülendi.
ÖZCAN PEHLİVANOĞLU yazdı. "Ne Kavga Ama" dedi.
Güncel
119 Kez Görüntülendi.
Kaymakamımız Gürsel Temurci Mardin in Nusaybin ilçesine atandı.
Eğitim
68 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Okula Destek ve YKS Destekli Özel Eğitim Kurumu hizmete girdi.
Son Dakika
130 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Kurban Bayramının 2. günü
Siyaset
234 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel Sakarya’yı Ayağa Kaldırdı.
Eğitim
220 Kez Görüntülendi.
Pamukova da 23 Nisan Etkinlikleri yarım kaldı
Siyaset
387 Kez Görüntülendi.
CHP li kadınlar Bugünde Pamukova Esnafını Ziyaret ettiler