Kategoriler

Pamukovahaber

Kent Konseyinden Pamukova’yı uçuracak projeler

Pamukova Kent Konseyi Yürütme Kurulu yaptığı Olağan Toplantısında Pamukova ya süper projeler konularını görüştü.

Başkan Süleyman Birol Uyar'ın başkanlığında toplanan Kent Konseyi Yürütme Kurulundan, 13 Şubat 2012 Pazartesi günü öğrencilere yönelik Kültür Salonunda saat 14.00 yapılacak Pamukovalı olup ta Üniversiteyi bitirmiş veya okuyanların Pamukova’nın geleceği için oluşturulabilecekleri projeleri görüşmek üzere bir toplantı yapılacağı açıklandı.
 
Herkese açık olacak toplantıda öğrencilerin mutlaka katılması istendi.
 
Pamukova Kent Konseyi adına konuşan Başkan Uyar;  birçok sıra dışı projeyi şöyle açıkladı.
 
1. Çiftçi evi projesi (Çiftçiye yönelik proje)
Polisevi var, Öğretmenevi var, Hakimevi var. Orduevi var. Şu var. Bu var. Ama Çiftçi evi yok. İlk defa Türkiye’de Çiftçievi projesi bizim olsun. İçinin doldurulması daha sonra olsun. Bu proje ile ilgili ayrı bir yer istiyoruz. Binalar için gerekirse bu projeyle biz markaya başvururuz. Marka Doğu Marmara Kalkınma Ajansı bu projemize destek verecektir. Çünkü ilk defa böyle bir proje olacak diye düşünüyoruz.
 
2.Pamukovanın Geleceği Projesi: BuProjemiz Pamukovalı olup ta Üniversiteyi bitiren veya üniversite de okuyanların Pamukova’nın geleceği için oluşturabilecekleri projelerden olacaktır.
 
Bu amaçla 2012 olağan toplantısının 13 şubat pazartesi günü saat 14.00 de Kültür Merkezinde yapılmasına
 
3.cüsü Marka: Rüzgar Enerjisi Projesi; Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’na projeler üretilecek. Burada bölgemizde Rüzgar Enerjsi ile ilgili proje üretmeyi düşünüyoruz. Başarabilirsek Pamukova’nın bölgesel enerji ihtiyacı karşılanabilir.
 
4.cüsü: Diyaliz Merkezi projemiz: Bu konuda Pamukovalı birçok böbrek hastamız var. Hastalarımızın burada dializ alması için Hastanemizde dializ merkezi kurulması için çalışma yapmalıyız.
 
5.Cep Sineması Kurulması: Bu projemiz ise belediye meclis üyemiz ve yönetim kurulu üyemiz Şenol beyin bir projesidir. Kültür Merkezinde cep sinema düşünüyoruz. Kültür merkezi bir restore ile bu hizmet için kullanılabilir.
 
6. Akademisyenlerden Yardım: Bu projemiz Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne Pamukova’nın gelişimini sağlayabilecek projelerin akademisyenlerce yapılabilmesi için SAÜ ye bir yazı yazarak onlardan yardım istememiz olacak.
 
7.Meslek Edindirme Projesi: Bu projemizle çiftçiler için halk eğitimle işbirliği yapılarak besicilik, sütçülük, gençlerimiz için adli sekreterlik ve pazarlama programları yanında arı yetiştiriciliği için KOSKEB ten kredi alarak ilçemizin gelişmesinde yardımcı olmak istiyoruz.
 
8. TTK hakkında Bilgilendirme (Türk Ticaret Kanunu) Halkın bilinçlendirilmesi için bilgilendirici toplantılar yapılması
 
9. Komşu Cumhuriyetlerle Çiftçilerimizin iletişimini sağlamak için bir projemiz var.” Dedi.
 
Toplantıya başkan Süleyman Birol Uyar, Yürütme Kurulu Üyeleri; Zeki Özcan, Şenol Erol, Muhsin Gür katıldılar.
 
Bilgi için aşağıdaki mail ve telden arayabilirsiniz.
Mail: sbuyar@sakarya.edu.tr
Tel: 0 533 430 46 34
Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Nurettin Doğan 12 Yıl Önce

Niyet etmek başarmanın yarısıdır. Tüm projeleriniz çok güzel. Dileğim, bu projeye yardımcı olabileceklerin, yardımlarını esirgememeleridir. Çalışmalarınızı taktir eder, en içten duygularımla başarılar dilerim.

işletmeci 12 Yıl Önce

sayın uyarın hayalleri biraz yüksekten gidiyor ya siz şu meeslek yüksek okulunu bile dolduramazken nedere çiftçi evini dolduracaksınız yoksa emekliliğinizde vakit geçirecek lokalmi arıyorsunuz öğrenci gittiğinde ilçede esnaf kan ağlıyor önce ilçeyi ülkedeki diğer illere tanıtında ondan sonra diğer ülkelere geçersiniz dikkat edin aman rüzgar enerjisi ile bu hayallerinizde rüzgar olup uçmasın

Ahmet TOKAÇ 12 Yıl Önce

PAMUKOVAMIZ İÇİN DÜŞÜNÜLEN PROJELERGERÇEKTEN MÜKEMMEL,ÜZERİME DÜŞEN GÖREV OLURSA ELİMDEN GELENİ YAPMAYA HAZIR OLDUĞUMU BİLMENİZİ İSTERİM.. SAYGIYLA...BU VESİLEYLE HERKESİN MEVLİD KANDİLİNİ KUTLAR,HAYIRLARA VESİLE OLMASINI MEVLAMDAN NİYAZ EDERİM.ŞEFAAT YA RESULALLAH.

Kenan Şahin 12 Yıl Önce

Hocam çok güzel projelerin var.Çiftçi evi projesini tuttum.ilk olmasını nedeniyle ses getirmesini dilerim.Pamukova halkının senin gibi bir akademisyenden faydalanmasını ve sizlere destek olmasını temenni ederim.Kolay gelsin.

GAZZELİ 12 Yıl Önce

SAYIN HOCAM BU İLMİ ÇALIŞMANIZ ÇOK GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ ÜLKEMİZİN KALKINMASI İÇİN İLMİ ÇALIŞMALARIN VE İLİM SAHİBİ İNSANLARIN YÖNETİMDE MUTLAKA YER ALMALARI GEREKİYOR DÜNYA TEKNOLOJİSİNİ YAKALAMAK İSTİYORSAK TEK ÇIKAR YOL BÜTÜN KESİMLERİN BİR BİRİNE KARŞI SAYGI VE HOŞGORU İÇİNDE OLMALIDIRLAR KESİNLİKLE ÖN YARGILI DAVRANMAMAK GEREKİR YOKSA YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYEYİ,YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYEYİ YENİ BİR DÜNYAYI KURAMAYIZ VE SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRMEMİŞ OLURUZ DÜNYA İNSANLIĞI ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE FELAKETE DOĞRU GİDİYOR DÜNYAYI KUVVETİ ÜSTÜN TUTAN ZİHNİYET KAN GÖLÜNE ÇEVİRECEK İLİM SAHİBİ İNSANLAR VE ÜLKELER BİR ARAYA GELEREK BU KÖTÜ GİDİŞE MUTLAKA DUR DEMELİDİRLER HEPİMİZE ÇOK BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR.

Daha Fazla Haber
Özel Haber
533 Kez Görüntülendi.
Pamukova. Pamukova olalı böyle zulüm görmedi.
Sıcak Haber
1376 Kez Görüntülendi.
Emre Sarıca Hayatını kaybetti.
Son Dakika
240 Kez Görüntülendi.
Pamukova'da Öğrenci Otobüsü Devrildi. Kaza ucuz atlatıldı.
Özel Haber
130 Kez Görüntülendi.
Pamukova’da 23 Nisan 104 yılında coşkuyla kutlandı
Son Dakika
507 Kez Görüntülendi.
Ece Söyler, Yılmaz İri ve Önder Bilaloğlu son mitinglerini yaptılar.
Son Dakika
242 Kez Görüntülendi.
Pamukova 'da Seçim konuşmaları için alanlar hazır kuralar çekildi.
Siyaset
172 Kez Görüntülendi.
CHP Tam kadro Sakarya Meydanlarında
Son Dakika
208 Kez Görüntülendi.
Ağaçlar Yosun Tehdidi altında.
Siyaset
342 Kez Görüntülendi.
AK Parti Pamukova Belediye Başkan ve Meclis üyelerini tanıttı.
Siyaset
225 Kez Görüntülendi.
Ahmet Şen: ‘Biz kazanacağız’ dedi.