Kategoriler

Pamukovahaber

Kayalar İnşaat’ın sahibi Kemal Kaya’nın oğlu Fatih ile Neşe dünya evine girdiler.

Pamukova da çok sayıda insanı ev sahibi yapmış olan, İstanbul, Antalya, Bilecik Osmaneli de yap sat işleri yapan Kayalar İnşaat firmasının kurucusu Kemal Kaya’nın oğlu Fatih ile Neşe Köksal unutulmaz bir düğünle evlendiler.

Şirketin mali sorumlusu olan Fatih gönlünü kaptırdığı Geyve / Alifuatpaşalı Neşe ile sonunda  Özdemirler Tesislerinde yapılan güzel bir düğünle mutlulukların birleştirdiler.

Cuma günü kız evinde yapılan kına gecesi eğlentisinden sonra Cumartesi günü de Kayalar İnşaat Şirketi önünde verilen düğün yemeği sonrası dün gece Özdemirler Düğün Salonunda devam eden düğüne katılım kalabalık oldu.

Pamukova’nın tanınmış aileleri yanında Kayalar’ın dostları, akrabaları ve birçok siyasi parti temsilcisi aileleri ile birlikte Fatih ve Neşe’yi bu mutlu günde yalnız bırakmadılar.

Düğünde gelin ve damat kocaman pastayı birlikte kestiler, kesilen pastadan ilk dilimler gelin ve damat tarafından yendi, geri kalan pasta misafirlere ikram edildi.

Gece de Kemal Kaya’nın mutluluğu gözlerden kaçmadı. Kemal Kaya takı merasimi başladığında eşi Zeliha hanım ile birlikte çocukları için çantalarından çıkardıkları önce bilezikler, sonra altınlar, daha sonrada paralar taktılar. Çocuklarına mutluk dilediler. Gelin tarafı da takı da geri kalmadı.

Kayalar’ın bu mutlu gününde Çakır Muhammed de sahne aldı.

Pamukovahaber olarak yeni çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Yorumlar

kemal kaya 12 Yıl Önce

cemiyetimize gösterılen ilgi alaka samımıyet sevgi seli mutluluğumuza mutlluluk katmıştır bizde tüm dostlarımızı ve pamukoava halkını çok sevıyoruz ve teşekkür edıyorum yoğunlıktan dolayı ağırlamakta eksık ve hatalarımız olmuşsa bağışlayınız. bu güzellıklerı dile getımekte ustalığını gösteren pamukova habere saygılarımı sunuyorum.

Daha Fazla Haber
Son Dakika
88 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Kurban Bayramının 2. günü
Siyaset
187 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel Sakarya’yı Ayağa Kaldırdı.
Eğitim
180 Kez Görüntülendi.
Pamukova da 23 Nisan Etkinlikleri yarım kaldı
Siyaset
341 Kez Görüntülendi.
CHP li kadınlar Bugünde Pamukova Esnafını Ziyaret ettiler
Güncel
347 Kez Görüntülendi.
Bayram Dönüşü 2. gününde Yola çıkanlar Trafik Yoğunluğu ile karşılaştılar.
Sıcak Haber
120 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Badem Ağaçları çiçek açtı.
Özel Haber
294 Kez Görüntülendi.
Maramara Yerel Medyası Tekirdağ da Buluştu.
Eğitim
227 Kez Görüntülendi.
Okullar yeni dönem eğitimlerine başladılar.
Siyaset
331 Kez Görüntülendi.
CHP’liler Pamukova Esnafını ziyaret ettiler
Özel Haber
326 Kez Görüntülendi.
Ne alırsan 100 tl yi duyunca akın ettiler