Kategoriler

Pamukovahaber

İşte Belediye Parkı’nın yeni projesi

Pamukova Belediye parkı projesi tamamlandı. Mart ayında yapımı başlayacak olan parkın ortasında havuz çevresinde ise büyük ağaçlar dikilecek.

Mart ayında yapımına başlanacağını söyleyen başkan Cevat Keser parkın Pamukova ya yakışır bir dinlenme yeri olacağını söyledi.

 

Keser: “Belediye parkı vatandaşların rahat edebileceği, huzur bulucağı güzel bir yapıya kavuşacak. Projesi yapıldı. Mart ayında yapımına başlanacak” dedi.

 

Yeni projede havuz sistemine fazlaca önem verildiği gibi, daha önce kesilmiş olan ağaçlar yerine yetişmiş büyük ağaçların dikileceği belirtildi.

 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Pamkovalı 13 Yıl Önce

Yapılan masraf nerden çıkıyor kimin cebinden ne günlere kaldık Pamukovanın başka derdi mi yok.

vahdet 13 Yıl Önce

Öncelikle, pamukova,artık şehir planlamasından mahrum,kentsel dönüşümün uğramadığı köyden farkı kalmadı.Resmi kurumların yanında banka yok. Karayolları girişindenanadolu lisesi'ne, ordan merkeze ve çarşı camiine ulaşım mahvolmuş.Pamukova birlik koop kendini ingilterede sanıyor, ters trafikten yolcu indiriyor.okul dağılışlarında 16-17 yaşlarında çocuklar otomobil-ticari araçla okullarından çarşıya geçiyor. milli eğitimin önü 3 sıra park. akbank'ın giriş kapatıldı. anayoldaki palmiyeler kaldırılarak yol genişletileceğine, bugün parmak çitler monte ediliyordu.fevzi hocanın ordan, anadolu lisesine, kapalı olan yollar açılarak gidiş geliş düzenlemesi yapılmalı. Ya da bırakalım başkan, istediğini yapsın. biz köy gibi yaşayalım. nasıl olsa bildiğini okuma alışkanlığı var. otorite yok. denetim yok. keyfilik çok. yapılan işin sonrası düşünülse güzelim pamukova yap boz oyuncağına döner mi? Park ta önemli tabi. ama ulaşım yok parkı başına çal:

pamukovalı 13 Yıl Önce

pamukova belediye başkanı cevat keser pamukova halkına bu belediye parkı yetiyor itiyaç olanları yap ilk önce temizlik sıfır çöpler yerlerde dolaşıyor pazar yeri lazım oto park lazım onları öncelik le yap milletin parasını oraya buraya harcama ahirette senin yakana yapışacak bu millet.

Daha Fazla Haber
Özel Haber
674 Kez Görüntülendi.
Pamukova. Pamukova olalı böyle zulüm görmedi.
Sıcak Haber
1465 Kez Görüntülendi.
Emre Sarıca Hayatını kaybetti.
Son Dakika
261 Kez Görüntülendi.
Pamukova'da Öğrenci Otobüsü Devrildi. Kaza ucuz atlatıldı.
Özel Haber
146 Kez Görüntülendi.
Pamukova’da 23 Nisan 104 yılında coşkuyla kutlandı
Son Dakika
518 Kez Görüntülendi.
Ece Söyler, Yılmaz İri ve Önder Bilaloğlu son mitinglerini yaptılar.
Son Dakika
247 Kez Görüntülendi.
Pamukova 'da Seçim konuşmaları için alanlar hazır kuralar çekildi.
Siyaset
176 Kez Görüntülendi.
CHP Tam kadro Sakarya Meydanlarında
Son Dakika
213 Kez Görüntülendi.
Ağaçlar Yosun Tehdidi altında.
Siyaset
348 Kez Görüntülendi.
AK Parti Pamukova Belediye Başkan ve Meclis üyelerini tanıttı.
Siyaset
228 Kez Görüntülendi.
Ahmet Şen: ‘Biz kazanacağız’ dedi.