Kategoriler

Pamukovahaber

Acı tatlı bir bayram daha sona erdi.

Bayramdan iki gün önce Geyve Akıncılar köyü yakınlarında taş ocağında patlatılan dinamit faciaya sebep oldu. Pamukovalılar bayram namazı kıldıktan sonra her bayramda olduğu gibi ziyaretler ve belediyede, partilerde, derneklerde toplu bayramlaşma içinde devam ettiler.

Bayram süresinde 2 kişi hayatını kaybetti. 2 tanede trafik kazası yaşandı. Kazalarda 1 kişi yaralanırken, birde ilginç olay yaşandı. Çalışır halde bırakılan traktör bağ içinde hareket ederek uçuruma yuvarlandı.

Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da belediye de bayramlaşma yapıldı. Bayramın 1. Günü yapılan bayramlaşma töreninde belediye başkanı ziyaretleri kabul etti.


Yine bayramların vazgeçilmez geleneği olan el öpme yapıldı. Ancak Pamukovahaber kameralarına çok ilginç bir iki kare girdi ki. Bu karelerde Pamukova nın sevilen simalarından eski belediye başkanlarından Avukat Süleyman Uysal’ın elini öpen büyükler vardı. Yerel seçimlerde aday olacağı konuşulan Süleyman Uysal ın eline öpen sevenleri opjektifimize takılılanlar arasında yerini aldı.


Bayram da iki kişinin ölümü ise yakınlarını ve dostlarını üzen olay oldu. Birinci günü hayatını kaybeden Sebahattin Şener in kayınpederi İsmet Çetin bir iki gün önce kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Bayramın son günü ise yine ilçenin tanınan esnaflarından olan Ali Ergül ün babası, Hayati Kars’ın kayınpederi Rifat Ergül hayatını kaybetti.


Bayram’dan önce Taş Ocakları kazasından sonra iki tanede trafik kazası oldu. Cumartesi gecesi Dolamaç ta uçuruma düşen 41 SD 080 plakalı özel araçta sürücü olan Ö.Ç adlı şahıs yaralı olarak kurtuldu.

İkinci kaza ise bayramın üçüncü günü çilekli köyünden İsmail Marangoz köy bağlarına ilaç atmak için gittiği traktörü ile ilaç atarken çalışır halde bıraktığı traktörün hareket ederek uçuruma doğru gitmesi sonucu meydana geldi. Olayda büyük hasar alan traktör ağır hasar alırken can kaybı olmadı.


Acısı ve tatlısı ile bir bayramı daha geride bıraktık.   

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Son Dakika
84 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Kurban Bayramının 2. günü
Siyaset
183 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel Sakarya’yı Ayağa Kaldırdı.
Eğitim
177 Kez Görüntülendi.
Pamukova da 23 Nisan Etkinlikleri yarım kaldı
Siyaset
340 Kez Görüntülendi.
CHP li kadınlar Bugünde Pamukova Esnafını Ziyaret ettiler
Güncel
346 Kez Görüntülendi.
Bayram Dönüşü 2. gününde Yola çıkanlar Trafik Yoğunluğu ile karşılaştılar.
Sıcak Haber
119 Kez Görüntülendi.
Pamukova da Badem Ağaçları çiçek açtı.
Özel Haber
292 Kez Görüntülendi.
Maramara Yerel Medyası Tekirdağ da Buluştu.
Eğitim
226 Kez Görüntülendi.
Okullar yeni dönem eğitimlerine başladılar.
Siyaset
330 Kez Görüntülendi.
CHP’liler Pamukova Esnafını ziyaret ettiler
Özel Haber
322 Kez Görüntülendi.
Ne alırsan 100 tl yi duyunca akın ettiler