Kategoriler

Pamukovahaber

Muhsin Akın’ın ilçe Milli Eğitimdeki görevlendirmesi sona erdirildi.

Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 8 yıldan beri vekaleten bakan Muhsin Akın ın görevlendirilmesi sona erdirildi. Akın ın eski görev yeri olan Fatmahanım’a sınıf öğretmeni olarak dönmesi bekleniyor.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in göreve gelir gelmez aldığı bir sürü radikal kararlar doğrultusunda gecici görevlendirmeler ile aynı yerde 5 yıldan fazla görev yapan müdürlerin görev yerleri değiştirilecek sözü yerine getirilmeye başlandı.
 
Milli Eğitim Bakanlığının genelgesi ile Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürlüne vekaleten bakan Muhsin Akın’ın yerine kimin geleceği konusunda ise net bir bilgi alınamadı.
 
Muhsin Akın 29/9/2003 yılından beri Sınıf öğretmeni olduğu Pamukova Fathanım İlk Öğretim Okulundan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekaleten görevlendirilmişti. Daha önce İlçe Milli Eğitim müdürü olan Mustafa Akman ise şübe müdürlüğüne indirilmişti.
 
Muhsin Akın ın Sınıf öğretmeni kadrosu hala Fatmahanım İlköğretim Okulunda  durduğundan büyük ihtimalle Fatmahanım da yeniden öğretmen olarak görev başlayacağı tahmin ediliyor.
Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

BİRBİLEN 13 Yıl Önce

e ne demeli bilmem pamukovalının ve pamukovanın gözü aydın pamukova yı güzel günler bekliyor e kimsein yeri değil o koltuklar önemli olan emekli olduktan sonra halkın yüzüne bakabilmek nerden geldiğini unutmamak yoksa koltuklar ha 5 ha 10 sene sonra gidiyor...

KENAN 13 Yıl Önce

Hocam kına yakardın ama fatmahanıma gıtmeyecekmıs yaslanıyorsun herhalde gorevını ıı yap

EFSANE PAMUKOVALI 13 Yıl Önce

ALLAH ÇOK BÜYÜK SADECE BU KADAR ...

duyarlı vatandaş 13 Yıl Önce

ilahi adalet yerini buldu..yerine atama yapılamadığı için kas erimesi rahatsızlığı olan cihat öğretmenin emekli olması konusunda elinden geleni yapan muhsin bey fatma hanım ilkögretim okulunda işgal ettiği kadronun hesabını versin şimdi..

GAZZELİ 13 Yıl Önce

BU İDARİ MEKANIZMALAR HERKESE NASİP OLMAZ EĞER BU MEKANIZMALARI İNSANLARIN YARARINA KULLANIRSAN İDARENDEKİ İNSANLAR SENİ BIRAKTIĞIN ESERİ KUŞAKTAN KUŞAĞA ANLATIRLAR BU GÜZEL ESER ONLARIDA AYNI ŞEKİLDE HAYIRLI HİZMET YAPMAYA TEŞVİK EDER YOK BU MAKAMLARI İHALE İÇİN FİLİM FIRILDAK İÇİN KULLANIRSAN HEM BU DÜNYADA HEMDE AHİRETTE İKİ YAKANIZ BİRARAYA GELMEZ ONAGÖRE HİZMETETMEYE ÇALIŞINIZ

Daha Fazla Haber
Özel Haber
613 Kez Görüntülendi.
Pamukova. Pamukova olalı böyle zulüm görmedi.
Sıcak Haber
1423 Kez Görüntülendi.
Emre Sarıca Hayatını kaybetti.
Son Dakika
250 Kez Görüntülendi.
Pamukova'da Öğrenci Otobüsü Devrildi. Kaza ucuz atlatıldı.
Özel Haber
135 Kez Görüntülendi.
Pamukova’da 23 Nisan 104 yılında coşkuyla kutlandı
Son Dakika
512 Kez Görüntülendi.
Ece Söyler, Yılmaz İri ve Önder Bilaloğlu son mitinglerini yaptılar.
Son Dakika
245 Kez Görüntülendi.
Pamukova 'da Seçim konuşmaları için alanlar hazır kuralar çekildi.
Siyaset
175 Kez Görüntülendi.
CHP Tam kadro Sakarya Meydanlarında
Son Dakika
209 Kez Görüntülendi.
Ağaçlar Yosun Tehdidi altında.
Siyaset
345 Kez Görüntülendi.
AK Parti Pamukova Belediye Başkan ve Meclis üyelerini tanıttı.
Siyaset
227 Kez Görüntülendi.
Ahmet Şen: ‘Biz kazanacağız’ dedi.