banner392

Referandum öncesi başlatılan yol seçime 1 hafta kala durduruldu.

Pamukova’nın en yoğun yerleşim alanlarını birbirine bağlayan (Karapınar-Paşalar, Kadıköy-Ağaççılar-Eskiyayla-Bakacak-Çilekli-Hüseyinli-Kemaliye-Mesruriye-Kazimiye) yol referanduma 1 hafta kala durduruldu. Bölgede yaşayanlar hayal kırıklığına uğradı.

Referandum öncesi başlatılan yol seçime 1 hafta kala durduruldu.
 Karapınar hattından Eskiyayla ya giden yol 1998 yılında ilk defa asfaltlanmış. Geçen süre içinde ise bir daha yenilenmemişti. Ancak birkaç yılda arka arkaya gelen (Haziran – Kasım Genel seçimi ) öncelerine yakın bir zamanda yolda başlatılan asfalt öncesi düzenmele temizleme çalışmaları sırasında vatandaşlarında yolumuz olacak diye umutlanmalarını pamukovahaber.com olarak yazmıştık. (haber ekinde o günlere ait haberleri görebilirsiniz) Ancak son anda vaz geçilen asfaltlama işi bu refarandum öncesi de benzeri oldu.

Referanduma 1 hafta kala tam da asfalt dökülecek diye beklerken. Bölgeyi terk eden araçların ne olduğunu yetkililere sorduğumuzda Araçların ve iş makinelerinin Akyazıya gittiğini öğrendik. Giden makeniler bir daha gelmedi. Seçim bitti.

İKİ GENEL SEÇİMDE OLMAYAN YOL REFERANDUM DA DA OLMADI.

İşte daha önce ki seçim öncesi ve referandum öncesi pamukovahaber olarak yazdığımız haberlerin üzerine tıklayarak görebilirsiniz.

REFERANDUM ÖNCESİ HABERİMİZ. (fotoğrafa tıkla gör)

KASIM SEÇİMİ ÖNCESİ HABEREMİZ (fotoğrafa tıkla gör)

HAZİRAN GENEL SEÇİMİ ÖNCESİ HABEREMİZ (fotoğrafa tıkla gör)

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 08:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER