banner392

Mekece Şeytan Üçgeninde yine trafık kazası 7 kişi yaralı

Pamukova Mekece mahallesini yasa boğan trafik kazaları devam ediyor. Mekece Mahallesinin – Bursa – Eskişehir ayrımında meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerine akın eden ambulanslar yaralıları Pamukova Devlet Hastanesini kaldırdı. Hastane ana baba gününe döndü.

Mekece Şeytan Üçgeninde yine trafık kazası 7 kişi yaralı

Sabah saatlerinde Bilecik istikametinden  Sakarya istikametine giden  Songül Altun’un (42) kullandığı 16 ZF 666 Bursa plakalı otomobilin D-650 kara yolu üzerinde bulunan trafik ışıklarında durduğu esnada aynı istikamete giden Mahmet Ali Akar’ın (67) kulladığı 26 BZ 735 Eskişehir plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpma sonucu araçlalar yolda savruldular..

Kazada 16 ZF 666 palkalı otomobil hurdaya dönerken  sürücüsü Songül Altun’un  otomobilde  bulunan çocukları Beyzanur Altun (17), Emir Taha Altun (11), Serhat Altun (13) ve Zafer Altun (44) ile arkadan çarpan otomobil sürücüsü Mehmet Ali Akar(67) ve otomobilde bulunan  Kaan Kudret Akar (14) yaralandı.

Olay yerine Pamukova, Geyve ve Arifiye Ambulanslarının gelmesinden sonra Pamukova Devlet Hastanesine taşınan yaralılara acil yardım yapıldıktan sonra yaralılar Sakarya Hastanesine sevk edildiler.

Olay sırasında alınan ilk gözlemlerde ise daha yeni yapılan Adapazı – Mekece arası Duble Yolda özellikle Mekece Mahallesinden Bursa-Eskişehir ve Mekece içindan köylere ayrılan yolların ışıklandırılmasından, yol bölünmelerine kadar dikkatsiz ve kazaya açık davetiye çıkaran Şeytan Üçgeni olduğu şikayetleri yetkililer tarafınından dikkate alınmadıkça daha çok kazalar olacağıydı.



Ayrıca Adapazarı – Mekece – Bilecik – Bursa yolu üzerinde sık sık meydena gelen kazalarda ilk yardım hastanesi olarak Pamukova Devlet Hastanesi olduğu halde Pamukova Devlet Hastanesi ise yetersiz gelmekte. Pamukova Hastanesine bir an önce Trafik Hastanesi statüsü getirilmesi, kazalarda meydana gelecek can kayıplarını azaltacağı gibi bölge insanı içinde daha yararlı sağlık hezmetleri verileceği bir gerçekken siyasilerin bir an önce insan sağlığı için Pamukova Hastanesine sahip çıkmalarını bekliyoruz.

Bu vesile ile Pamukovahaber.com olarak Pamukova  Mekece’de meydana gelen Trafık Kazasında yaralanlara acil şifalar diliyor. Bu kazanın son olması temennisnde bulunuyoruz.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2017, 23:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER