banner392

Ejderoğlu: ‘ Senede birkaç defa yanıldık’ diyorlar.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderolu Pamukova da yaptığı siyasi konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan in sözlerine atıf yaparak “ Senede birkaç defa yine yanıldık” diyorlar dedi.

YİNE YANILDIK MI ? SAADET PARTİSİ 5. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
 Pamukova Saadet Partisi 5. Olağan Genel Kurulan katılan Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu:

“Her sene yanılmışız, yanılmışız diyorlar. Bunların sebepleri var. Bağımlısın. Biz eğer yanılmak istemiyorsak ekonomimizi düzeltmek zorundayız.” Dedi

‘EĞER ÇOK YANILIYORSAN SENİN EKONOMİN BOZUK DEMEKTİR’

Eğer çok yanılıyorsan senin ekonomin bozuk demektir diye sözlerine devam eden Sinan Ejderoğlu.” Dışarıya bağımlılktan kurtulman için yine ekenomimiz gerçek sevilerinde olması gerekir.” diye sözlerine devam eden Ejderoğlu.

Yüksek Teknolojiler kullanılmasını tavsiye etti.

Apel gibi teknoloji üreten firmanın cirosunun Türkiye bütçesinden daha fazla olduğunu da iddia eden Sinan Ejderoğlu Türkiye de Asgari ücretinde çok düşük olduğunu söyledi.

Türkiye de asgari ücret 4500, 5000 civarında olması lazım. Ki ülke güçlü ülkeler seviyesinde düşünebilsin. Yaşayabilsin.”  Dedi

SİNAN EJDEROĞLUNUN KONUŞMASININ TAMANI İZLEMEK İÇİN VİDEOYU İZLEYİN.

Sadet Partisi Genel Kurulu Yapılışı Örnek Olacak nitelikte geçti.

Pamukova Saadet Partisi 5. Olağan Genel Kurulu tüm partilerin ve STK ların yapacakları genel kurullara örnek olabilir. Kurulun yapılışı, yöntemler ve belki genel kurullarda basına konu olan bazen İstiklar Marşını okuyamadan yarıda bırakan genel kurullara, yada herhangi bir derneğin kongre yapmak için nasıl bir yöntem takip edeceğini de göstermesi açısından da örnek olabilir.

MUHALEFET PARTİLERİNİN, YADA YARDIM ALMAYAN STK LARIN BÜTÇELERİNİ GÖRMELERİ AÇISINDAN DA İBRET OLABİLİR.

Türkiye de 111 bin’İn üzerinde Dernek var. Yardım almadan kendi yağı ile kavrulan dernekler bütçeleri olmayan sadece yardım amaçlı kurulmuş dernekler içinde genel kurullarda bütçe hesaplarını dinlediğimizde üç kuruş denecek kadar az olan bütçelerle nasıl yardım yapmaya çalıştıkları merak edilir.

İşte Pamukova da Saadet Partisinın yaptığı 5. Olağan Genel Kurulda verilen bütçe hesabınında çok ibret verici. Seçimden seçime verilen bu tür hesapların 3 bin tl gibi olması ve bu giderleri birkaç kişinin ödemesi ise daha da ibretliktir.

İşte haberimizde Saadet Partisi Genel Kurulunda yapılan açıklamalarda hesap vermede verilen rakamlar de sanırız dinleyen ve izleyenlerin dikkatini çekecektir.

Pamukovahaber.com 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2017, 23:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER