banner392

Belediye temizlik seferberliği başlattı.

Bu sabah erken saatlerde Belediye temizlik işçileri kenar mahallelerin ana cadde ve ara caddelerinde temizlik seferberliği başlattılar.

Belediye temizlik seferberliği başlattı.

Pamukova Belediyesinin sokaklarının asfaltlandıktan sonra yaptıkları kapsamlı temizlik çalışması mahalle sakinleri tarafından da alkış aldı.

Emperek mahallesi Mevlana Caddesi, Eyüp Sultan Caddesi üzerinde toz toprak ve çevreye atılmış otlar ve atık maddeleri araçlarla toplayan ekipler yanında ellerinden süpürgeler le yollarları süpüren belediye işçileri tam kapasite çalışma yaptılar.

Parklar, bahçeler ve çarşı içinde de tam bir temizlik ordusu ile belediye bugün tüm çalışanlarını temiz bir çevre için sefer etmiş olduğu görüldü.

Baharın da gelmesi ile park ve bahçelerde açan güzel çiçekler ve yeşeren güzel ağaçlar arasında parklarda dinlenen vatandaşların güzel havanın tatını çıkardıkları gözlendi.

Bugün gerçekten Pamukova da güzel bir hava ve temiz bir çevre için çalışanlar vardı. Pamukovahaber. Com kameraları ile pamukovadan son dakika görüntülerini de paşlaşmış olduk.

Pamukovadan uzak olanlar için gerçekten anlık görüntüler önemlidir. Hatta Pamukovalı olan dış ülkelerde çalışan gurbetçilerimiz. Doğdukleri memleketlerinden yeni yeni görüntüler görmek için heyacanla internetten bakmak görmek isterler, bizde bugün haberimizle ara sokaklardan da görüntüleri paylaşmış oluyoruz.



 








Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2017, 22:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER