banner392

Bayramda açılan Esentepe Park’a Pamukovalılar akın ettiler.

Kurban Bayramında hizmete açılan Pamukova'nın merak edilen dinlenme yeri Esentepe Park Pamukovalıların en çok ziyaret ettikleri yer oldu.

Bayramda açılan Esentepe Park’a Pamukovalılar akın ettiler.
 Pamukova da bu yıl içinde açılan Gölparktan sonra ikinci eğlence ve dinlenme yeri olan Esentepe Parka özel araçlarla çıkanların araçları par dışında uzun kuyurklar oluşturdular.

Belediye tarafından bayram süresince yene açılacak parka girişin ücretsiz olacağı, bir bölümde piknik yapmak isteyenler için yapılan izgara yapma bölümlerinde piknik yapabilicekleri hatta kendi getirecekleri yiyeçek ve içicekler yayında izgaara yapabilecekleri duyurusu da yapıldıktan sonra yeni parka akın edenler ellerinden piknik çantaları ile de geldiler.

Esentepe parkında dikkat çeken yeni yerlerden bir kısmı da çoculari için yapılmış eğlence yerleri, salıncaklar, kayma yerleri gibi yeni oyun alanları daha çok kalabalıkların dikkatini çeken yerler oldu. Salıncaklarda salanan çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Pamukovanın yeni eğlence ve dinlenme yeri olan ailece gidilecek Esentepe Parkında Bayramdan sonra hizmete girecek yerlerden biri de tetisler içinde düğün, kına ve toplantı yapılabilecek yarlar yanında konserler verilecek Anfi Tiyatro alanları da bulunuyor.

Pamukovahaber.com olarak, Kurban Bayramında Pamukova’nın açılması için merakla beklenen Pamukova yı tepeten gören ve Mekece ile Geyve Bölgesini en güzel görme noktasi olan Esentepe Parkının Pamukova ya ve Pamukovalılara hayırlı olsun. 

İŞTE PARKTAN GÖRÜNTÜLER






















Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 00:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER