banner392

Gürevinlerin mutlu günü. Torunları Efe adamlığa adım attı.

Postaneden emekli Mehmet Gürevin in torunu, Veteriner Caner ve Belediye de çalışan Duygu Gürevin in biricik oğulları Efe Soykan sünnet oldu. Ancak Efe’nin sünnet cemiyetinde büyüklerinden aldığı ödüller diğer çocukları “Ah bende sünnet olsam” dedirtecek özende oldu.

Gürevinlerin mutlu günü. Torunları Efe adamlığa adım attı.

Cumartesi günü Özdemirler düğün salonun da başlayan düğününden sonra, Pazar günü de Elperek mahallasinde hanelerinde verilen yemeğe kalabalık bir katılımın ardından sıra Efe Soykan’ı ikna etmeye geldiğinde Efe büyüklerini epey terletti.

Düğün alanına lüks bir araba ile gelen Efe’ye babası Tablot bilgisayar hediye etti. Bilgisayar hediyesini alan Efe Soykan araçtan indi. Daha sonra dedesi tarafından ATV hediye edildi. ATV yi alan Efe soykan önce atv sini çalıştırıp çevresini saran arkadaşları arasında objektiflere pozlar verdi.

Efe’nin özel gününde bir de eski gelenekler den olan sünnet olacak cocukların ata bindirilmesi vardı. Daha önceden hazırlanmış, süslenmiş, püslenmiş bir at alana getirildi. Efe bu defa ata bindirilerek sokak arasında arkadaşları eşliğinde gezdirildi.

Düğün alanına getirilen Efe attan indirildikten sonra takı merasimi yapıldı. Takı merasiminde efe ye annesi, babası, dedeleri, neneleri altınlar taktılar. Komşuları ve tanıdıkları da paralar taktılar. Her istediği yerine getirilen Efe Soykan sonunda sünnet olmaya rıza gösterdi.

Törene katılanlar Efe’nin anne ve babasına Mürvet ini görmeleri temennisinde bulundular. Pamukova da unutulmayacak bir Sünnet Cemiyeti daha yapılmış oldu. 


Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2013, 10:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER