banner392

İşte Pamukova’dan sonbahar manzaraları

Ülkemizin eşsiz güzelliklerine sahip olan Pamukova da bugünlerde görmeye değer Sonbahar manzaralarını sizlerle paylaşıyoruz.

İşte Pamukova’dan sonbahar manzaraları

Dünyanın birçok yerinde iş, ekmek, ziyaret için giden hemşerilerimiz ilçemizden sürekli haber istiyorlar, bazen de ilçemizden anlık görüntüler ile seviniyor. Memleket hasreti gidermiş oluyorlar.

İşte bu haberimizde de Pamukova Eskiyayla köyünden benim uzun süredir uğraştığım bahçemden köyden Yörüktepe ye doğru canon 550 D Fotoğraf makinesi penceresinden 18x135 mm objektifi ile yaptığımız manzara çekimlerini sizlerle paylaşıyoruz.

Köyden akşama az bir zaman kala yaptığımız bu çekimlerde bölgede hakim olan meşe ormanlarının sonbaharda aldıkları rengarenk görüntüler arasında ormanlarda genelde yok olmuş ve sadece bu bölgede bulunan seyrekte olsa karaağaçların çok daha farklı sarı ve kırmızıya yakın yaprak tonlarının görüntüleri,

Yine kiraz ağaçlarının aralarda yapraklarının birkaç soluk renge bürünmüş görüntüleri yanında dikenden sonbaharda sararmış ve kızıla bakan yaprakları arasında kırmızı yemişlerinin olgunlaşmış görüntüleri, insan ömrünün sonbaharındaki renkli ve olgun duruşunu hatırlatan durgun ve dingin bir sonbahar görüntüleri sizlerin seyrine sunuyoruz

Pamukova da Sonbahar manzaraları









Mehmet Yavuz   
Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 00:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER